Snabbfakta

    • Stockholm

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-30

Sales & Delivery Coordinator till Special Fuels på Preem

Publicerad 2024-07-01

Är du strukturerad och noggrann, med en förkärlek för kunder och administration? Trivs du i rollen som spindeln i nätet och har en god förmåga att knyta kontakter? Vill du jobba på Sveriges största drivmedelsföretag som har hållbarhet högt upp på agendan? Då kan du vara den vi söker till rollen som Sales & Delivery Coordinator på Special Fuels!

Om rollen

Special Fuels (SF) är en avdelning inom Marketing & Sales och New Markets. Vi utvecklar, producerar och säljer kunskap, kundspecifika produkter, logistiska lösningar och tjänster. Våra kunder har höga och specifika krav på våra produkter och under hela processen fungerar vi som en rådgivande partner för produkter som till exempel Test & Certifieringsbränslen, komponenter och produkter anpassade för våra kunder, med mera.

Som Sales & Delivery Coordinator kommer du att självständigt planera och organisera eget arbete utifrån fastslagna mål, affärsplan och behovet inom New Markets. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hantera den dagliga ordermottagningen, faktureringen, transportplaneringen, upplägget av nya varukoder och säljsupport inom Special Fuels.
  • Ge support åt SF-kunder samt driva projekt och förbättringsarbete inom New Markets.
  • Vara ett kvalificerat stöd till Försäljningschef/KAM inom SF genom analyser, utredningar och offert/anbud, både nationellt och internationellt.
  • Ansvara för sociala medier som rör Special Fuels.
  • Införskaffa och underhålla ett nätverk både inom och utom koncernen. Bistå New Markets inför och vid event, mässor och konferenser.

      Vi erbjuder dig

      Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

      Har du den här bakgrunden

      • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
      • Goda kunskaper i Office-paketet
      • Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
      •  Erfarenhet av och kunskaper i M3 (meriterande)

      Är det här du

      Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann lagspelare med en förkärlek för kunder och administration. Som spindeln i nätet kommer du att ha en central roll, där din systemvana och förmåga att knyta kontakter både internt och externt blir avgörande. Du är en person som trivs med att samordna och kommunicera effektivt och har en naturlig fallenhet för samarbete. Dessutom har du förmågan att självständigt driva projekt framåt och säkerställa att uppsatta mål nås med framgång. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

      Nästa steg

      I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 18 juli 2024. Du ansöker genom att bifoga CV samt besvara urvalsfrågor istället för att bifoga personligt brev. 

      Då vi är i semestertider så kommer det att ta lite längre tid för oss att återkoppla om du har gått vidare i rekryteringsprocessen eller ej. Caroline Ohlsson, Rekryteringspartner finns tillgänglig för frågor fram till och med den 19 juli. Därefter återupptas processen igen under vecka 33 (12-16 augusti) och urval samt intervjuer påbörjas.

      Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Malin Åblad, Försäljningschef Special Fuels på malin.ablad@preem.se. 

      Då Preem bedriver en samhällsviktig verksamhet genomförs alltid bakgrundskontroll samt alkohol-/drogtest inför ett anställningserbjudande. Vid intervju ska för Sverige godkänd ID-handling kunna uppvisas. Preem är även till del ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kan därför genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

      Facklig kontaktperson finns här.

      Varmt välkommen med din ansökan!


      Liknande jobb:

      Publicerad: 2024-06-18
      • Umeå
      • Heltid
      Publicerad: 2024-06-27
      • Kista