Om oss

Ingenjörsjobb.se lanserades 2006 med ambitionen att hjälpa er ingenjörer att finna er drömarbetsgivare. Under åren som gått så har vi fortsatt på samma spår och utvecklat vår verksamhet från en digital lösning till att också skapa mötesplatser ute i den fysiska världen i form av event och nätverksträffar för att ni ska kunna träffa spännande arbetsgivare, bygga starkare relationer och utbyta erfarenheter.

Vi samarbetar med stora ingenjörstunga arbetsgivare, små startups och gigbolag och vet att du som ingenjör kan ha olika krav på arbetsformer och branscher under olika perioder av livet. Det är en naturlig del av arbetslivet att konstant lära nytt och i rådande kompetensbrist öppnas många möjligheter för dig. Vi tror att rätt arbetsgivare kan ge dig en ny dimension av livet och att man ska lägga sitt engagemang och sin tid där man verkligen mår bra och uppskattas.

Vår sajt har uppdaterats i flera olika omgångar, alltid med målsättningen att underlätta jobbsökandet och förbättra våra matchningsfunktioner och i augusti 2020 lanserade vi äntligen en helt ny plattform, byggd helt från grunden. Mycket är nytt men tanken är också att alla ni som använder oss under den så viktiga processen att söka jobb också ska känna sig hemma. Mycket är nytt men målet är som alltid, att du ska hitta en ny arbetsplats där du kan utvecklas, trivas och göra skillnad. För oss är det viktigt att du som använt oss tidigare känner igen dig och att funktionaliteten är lätt att ta del av.

Ingenjörsjobb står även bakom nätverket Female Engineer Network (FEN) som är en medlemsorganisation för dig som är ingenjör och kvinna. FEN arbetar för att stärka kvinnor i en mansdominerad bransch och verkar för jämställdhet.

En del av Linti Group

Ingenjörsjobb är sedan våren 2019 en del av Linti Group AB. Linti Group är en svensk startup från Stockholm, verksamt inom Human Resources. Linti Groups vision är en jämställd arbetsmarknad utan kompetensbrist. En arbetsmarknad där varje individ har möjlighet att nå sin fulla potential genom att vara på rätt plats och må bra och känna glädje på jobbet.

Linti Groups tjänsteutbud innefattar paketerad och kurerad jobb- och karriärdata, arenor för arbetsgivarekommunikation och jobbsökarsajter. Linti Group vill att mötet mellan arbetsgivare och arbetstagare ska leda till en lika harmonisk som produktiv symbios där alla är vinnare.

Linti Group står bakom eventkonceptet Next Level som vänder sig till framåtlutande ingenjörer som vill nätverka, lyssna på framstående experter inom olika teknikområden och utmana sig själva i en workshop. Linti Group arrangerar också Ingenjörsdagen som äger rum första gången våren 2021. Under dagen röstas landets vassaste ingenjörer fram av sina branschkollegor och utvalda experter, ingenjörsyrket höjs, framtidsspaningar och inspiration delas.