Nå landets vassaste ingenjörer! Rekrytera sällan eller ofta, brett eller smalt, juniort eller seniort, nu eller i framtiden – oavsett behov är vi kanalen för er!

Konvertera-icon

Konvertera

Huvudsyftet med Ingenjörsjobb.se är att ni som kund ska få matchade ansökningar från de bästa tänkbara kandidaterna, till de lediga jobb som annonserats hos oss.

Vi har haft 15 år på oss att bli den naturliga sajten för ingenjörer när det är dags att söka sig vidare mot nya utmaningar eller om man ska söka sitt första jobb. Tack vare vår långa historia och flera strategiska samarbeten med organisationer som våra ingenjörer har en stark anknytning till, så har vi dagligen besök från ingenjörer inom alla teknikområden, från småstad till storstad, män och kvinnor och av såväl unga talanger som seniora specialister. Alla är här för att se vilka typer av arbetsgivare som just nu letar efter sin nästa stjärna.

En annons på Ingenjörsjobb.se når inte bara besökare som kommer direkt till oss eller som har en aktiv jobbevakning. Vi arbetar intensivt och strategiskt med att vara ledande i sökmotorer och i sociala medier samt samarbetar nära med världens mest avancerade jobbaggregatorer för att garantera bästa möjliga ansökningar varje gång ni placerar en annons hos oss.

Attrahera-icon

Attrahera

Affärsområdet Attraction är för er som vill jobba med långsiktig Employer branding med syftet att stärka ert arbetsgivarvarumärke och relationen med den grupp ingenjörer som ni har störst behov av eller svårast att nå ut till.

Ingenjörsjobbs nätverk går att nå på flera olika sätt. Vi arrangerar idag ett antal olika Next Level-event per år där ni kan träffa framåtlutande ingenjörer som är intresserade av att nätverka och lyssna på experter inom olika områden. Ni kan som arbetsgivare välja att medverka i ett nätverkande syfte eller ta plats från scenen och prata om det ni är allra bäst på med målet att bli thought leader och en arbetsgivare som de absolut vassaste inom ert område vill jobba hos. Valet är ert.

Vi kan även hjälpa er att kommunicera direkt med ett utvalt segment ingenjörer genom ett skräddarsytt event hos er eller via ett webinar. Vi sätter tillsammans agendan, ni levererar en vass presentation och vi säkerställer att rätt målgrupp fångar ert budskap. Eftersom allt vi gör är mätbart så levererar vi en fullständig rapport över målgruppen som ni kommunicerat med och hur ni når de som vill ha en fortsatt dialog.

Förstå-icon

Förstå

Flaggskeppsprodukten och den stora nyheten i Ingenjörsjobbs utbud är Linti Insights. Linti Insights – Engineer samlar in data från egna plattformar och externa källor för att kunna presentera faktabaserade och kurerade insikter om ingenjörers liv, utveckling och drömmar med syftet att ni som kund ska förstå exakt hur ni ska arbeta för att rekrytera in rätt personer till er organisation och behålla dem.

Har ni utmaningar med att nå en viss typ av målgrupp, kanske till och med i en specifik stad? Ställ frågor till dem via Linti Surveys – Engineer.

Vill ni veta hur ert arbetsgivarvarumärke står sig mot jämförbara konkurrenter? Linti Attraction Report – Engineer ger er svaret.