Snabbfakta

    • Södertälje

Ansök senast: 2021-05-19

Provningsingenjör till gruppen motorstomme inom motorutveckling

Publicerad 2021-05-04

Om du vill vara med om något helt unikt, att ansvara för provning av motorns viktigaste delar i en helt ny motorplattform ska du söka denna tjänst!

Gruppen för motorstomme (NMBC) ansvarar för de stora gjutna artiklarna som utgör stommen av motorn som motorblock, cylinderhuvud som produceras internt i vårt nya gjuteri och bearbetningslina samt komplexa stora pressgjutna artiklar som svänghjulskåpa, transmissionskåpa, kamaxelram, stegram och artiklar i plast. Vi är även ansvariga för hela motorns täthet.

Den nya motorplattformen kommer installeras i flera lastbilsmärken på den globala marknaden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven provningsingenjör som vill gå vidare mot större utmaningar genom att tillsammans med gruppens medarbetare och andra provningsingenjörer leda, planera och utföra gruppens behov av komponent- och installationsverifiering enligt acceptanskriterier och installationsguider. I rollen ingår även att utveckla metoderna mot kortare ledtider och bättre träffsäkerhet, både för Scania och övriga märken inom Traton.

Du kommer ha ett stort kontaktnät mot konstruktörer, provningsingenjörer, projektledning och produktion. Du kommer ingå i ett team med konstruktörer, objektledare och specialister med stor erfarenhet av komplexa gjutgods i järn och aluminium för sand-, press och kokillgjutning samt plastartiklar. 

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som är en kreativ, aktiv, orädd och målinriktad person som gillar komplexa utmaningar. Arbetet sker i nära samarbete med många olika intressenter varför du måste vara lyhörd och med bra personkännedom.

Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med flera års erfarenhet av provning. Rätt inställning och engagemang för provning värderas högt. Erfarenhet av gjutgodskonstruktion, produktion och provceller är meriterande men inget krav. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i skrift och tal.

För ytterligare information

Kontakta gruppchef Bernt Andersson på 070-509 19 87. 

Ansökan

Vänligen bifoga CV, personligt brev och betygskopior. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-01
  • Linköping
Publicerad: 2021-04-26
  • Stockholm (Solna)
Publicerad: 2021-04-09
  • Stockholm
  • Heltid