Snabbfakta

    • Karlsborg

Ansök senast: 2024-06-25

Är du vår nya Virkesköpare?

Publicerad 2024-04-26

Billerud är i en inspirerande expansionsfas och vi söker nu en virkesköpare till vårt team i Norra Norrbotten. Har du ett stort intresse för skog och affärer och vill vara med och utveckla verksamheten är detta något för dig.

Som Virkesköpare på Billerud är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att etablera långsiktiga och goda affärsrelationer samt förvalta och vårda befintliga relationer med våra privata skogsägare för att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke.

Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt som rör skogsägandet såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt skogsbruksplaner. En framgångsfaktor är att du till din hjälp har ett gediget team med hög kompetens inom skogsbranschen där vi tillsammans stöttar och hjälper varandra för bästa möjliga lösningar för våra kunder.

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Virkesköpare tror vi att du som söker har skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning eller motsvarande.

Du har erfarenhet av uppsökande försäljning sedan tidigare. Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning, tjänstebil erbjuds.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken och tycker om att ta kontakt med nya människor för att skapa och bibehålla långsiktiga goda relationer. Du är lyhörd och nyfiken att lära och dela med dig av din kunskap. Som virkesköpare hos oss tillhör du en grupp som arbetar nära tillsammans och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att tillhöra ett team. Med ett fokuserat och självgående arbetssätt tar du dig an dina arbetsuppgifter för att nå dina och hela köpdistriktets mål.

Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

 

Kontakt

Nyfiken att höra mera om tjänsten? Vänligen kontakta Distriktchef, Göran Nilsson på : goran.nilsson@billerud.com

Liknande jobb: