Snabbfakta

  • Karlskrona
  • Karlshamn
  • Kristianstad

Kategorier:

Ansök senast: 2023-04-10

Nu söker vi IT-supporttekniker till vårt team på Sigma Technology IT infra

Publicerad 2022-11-22

Nu söker vi på Sigma Technology en IT-supporttekniker till vårt team på it infra. Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

Vi söker dig som har en stark passion för IT och som trivs med att arbeta med problemlösning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support och drivs av att ge service i världsklass. Du kommer att ingå i ett supportteam där ni tillsammans tar emot och registrerar inkommande serviceärenden via mail, telefon och ärendehanteringssystem. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår felsökning via telefon, remote och på plats när det gäller PC, skrivare och övriga tillbehör som exempelvis programvaror.

Du installerar och avinstallerar program på befintliga och även nya IT-arbetsplatser. Du dokumenterar och registrerar ärenden i ärendehanteringssystemet och samarbetar mycket med övriga IT-supporttekniker.

För den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av:

 • Windows 10
 • Office 365
 • Active Directory
 • Något ärendehanteringssystem
 • Fjärrstyrning


Det är meriterande om du har en IT-utbildning på minst gymnasial nivå. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, positiv och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra människor och förstår vikten av samarbete.

Vi erbjuder

Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022). Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

 • Eskilstuna
Publicerad: 2022-10-25
 • Stockholm
 • Heltid