Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2022-12-25

Facility Manager till Preems raffinaderi i Göteborg

Publicerad 2022-11-28

Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Lockas du också av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Är du välorganiserad och administrativt kunnig och vill ansvara för att Preems kontor, lager och laboratorier alltid är anpassade till verksamhetens behov? Sök då denna tjänst redan i dag. Målet är att tillsätta tjänsten innan nyår!

Jobba för framtiden redan idag
I rollen som Facility Manager ansvarar du för orderläggning mot tilldelade ramavtalsföretag och samordning av dess tjänster. Alla fastighetsrelaterade tjänster köps in och ditt arbete innebär att du ska:

 • Ansvara för lokalvård, interiör, avfallshantering, skadedjur, hissar, växter och kontorsmaterial
 • Vara kontaktperson mot entreprenörer inom området fastigheter
 • Utveckla arbetssätt inom ansvarsområdet
 • Samverka med övriga inom gruppen för resursoptimering
 • Orderläggning
 • Skyddsronder

Har du den här bakgrunden?
Du är en välorganiserad och skicklig administratör. Du har en gymnasieutbildning, inriktningen kan dock variera. Kanske har du en liknande roll i dag eller har varit utförare av nämnda tjänster och vill ta ett steg vidare. Du kan också vara en administratör med erfarenhet av att ha hanterat inköp av dessa tjänster tidigare. Eller en kombination av båda - det viktiga är att du har rätt personlighet!

Är det här du?

För att lyckas i rollen bör du vara lyhörd, kommunikativ och diplomatisk. Du värdesätter goda relationer med kollegor och leverantörer och bidrar till att upprätthålla dessa.
Du tycker om att röra dig i de olika byggnaderna och träffa dina kollegor och genom detta kan du agera proaktivt på åtgärder och förbättringar inne i och utanför fastigheterna.

Du kommer att ingå i en grupp om sex personer, där två finns på raffinaderiet i Göteborg och fyra på raffinaderiet i Lysekil, och rapporterar till Gruppchef Fastighet. Du kommer att arbeta nära fastighetsingenjören i gruppen.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Då Preem AB bedriver samhällsviktig verksamhet kommer alla kandidater att bli föremål för bakgrundskontroll. Alla kandidater skall uppvisa en för Sverige godkänd och giltig ID handling vid en eventuell intervju. I de fall anställning i säkerhetsskyddsklassad befattning är aktuell kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras med stöd av säkerhetsskyddslagen.

För information har Preem en policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-14
 • Kristianstad
Publicerad: 2022-11-15
 • Halmstad
 • Heltid