Utvecklingschef

Publicerad 2024-01-16

Utvecklingschef elektriska motorstyrsystem till Göteborg

Som utvecklingschef blir du en ledande person i ett snabbväxande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra erfarna medarbetare och vår unika affärsmodell gör att vi växer, och vi har inga funderingar på att sänka tempot. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden såsom förnybar energi, avancerade klimatsystem, medicinteknik, automation och mobila plattformar.

Vi erbjuder
Som utvecklingschef hos oss får du arbeta med intressanta och utvecklande uppgifter i spännande och innovativa kundspecifika projekt. Våra kärnkompetenser är inom elektronik- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning. 

Med mer än två tredjedelar av personalen inom R&D, så har vi på Unjo ett av de största ingenjörsteamen helt fokuserat på att ta fram kundanpassade motorstyrningslösningar av världsklass. Du är med och bidrar till en omväxlande och kreativ arbetsmiljö. Som utvecklingschef får du en nyckelroll hos oss och blir en betydande del för vår fortsatta framgång.  

Vad har Martin Feuk, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"På Unjo jobbar vi med ett teknikområde som är under stark utveckling. Visionen är att vi ska ses som en ledande global specialist inom professionella motorstyrningar. Med ett globalt företag som ägare och en väldigt stark tillväxt är vi på god väg mot det målet!

Här får man jobba med den senaste tekniken, extremt kunniga kollegor och ett nybyggt lab. Om man gillar teknikutveckling så kommer man definitivt att få inspirerande arbetsuppgifter att utföra tillsammans med ett starkt team. På Unjo får man nörda ner sig och verkligen bottna i sina arbetsuppgifter, både som ingenjör och inom andra områden. 

En säker arbetsmiljö och god stämning är viktigt för oss och vi arbetar aktivt med dessa frågor. Vi strävar efter att skapa en kultur där vi hjälper och stöttar varandra och bygger en stark teamkänsla."

Läs mer om livet på Unjo på https://jobs.unjo.com

Om tjänsten
Som utvecklingschef ansvarar du för hela vår R&D-avdelning bestående av ca 40 medarbetare inklusive projektledare och konsulter, där några är direktrapporterande. Du arbetar i nära samverkan med företagets VD och övriga nyckelroller för att tillsammans utveckla bolaget framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta fram strategier och sätta mål för R&D-verksamheten
 • Leda, utveckla, stötta och coacha chefer och projektledare
 • Rekrytera personal och säkerställa att rätt resurser finns tillgängliga till kommande och pågående projekt
 • Driva internprojekt för att utveckla nya arbetssätt och processer
 • Säkerställa kvalitet och ekonomi i utvecklingsprojekt och produktleveranser
 • Arbeta nära tekniken och samverka för att rätt lösningar tas fram till kund

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil
För att lyckas i rollen som utvecklingschef hos oss har du en lämplig akademisk examen och har kvar ditt stora intresse för teknik. Du har genom åren fått en fördjupad kompetens i produktutveckling inom elektronik eller hårdvarunära mjukvara i en något större R&D-organisation. Du har gedigen erfarenhet och är van att leda och utveckla personal, arbeta genom chefer och arbeta nära kunderna med ett lösningsorienterat fokus. Du bidrar med ditt energigivande och motiverande ledarskap och vet hur man skapar framgångsrika team. Svenska och engelska är krav. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Unjo
Unjo är ett snabbväxande företag som sedan 1996 utvecklar, konstruerar, tillverkar och levererar kundanpassade motorstyrningar och motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett ledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Väldigt få företag kan matcha vår kompetens eller vår kapacitet att skapa den optimala lösningen till varje kund. 

Vi baserar våra lösningar på våra kärnkompetenser inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning. Vår strävan är att skapa den optimala lösningen i varje kundanpassad motorstyrningsapplikation, genom att möta våra kunders högt ställda krav på kostnadseffektivitet och teknisk prestanda.

Vi har levererat en stor mängd olika motorstyrningsprojekt till olika industrier som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg. 

Unjo ska vara den naturliga partnern för kundanpassade motorstyrningsapplikationer till krävande kunder med höga tekniska behov. Vi förstår våra kunders behov baserat på vårt helhetsperspektiv och unika kunskap inom motorstyrsystem.

Läs mer om oss på https://jobs.unjo.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-30
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2024-01-22
 • Sundsvall
 • Heltid
 • Luleå
 • Heltid