Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2024-10-17

Processingenjör

Publicerad 2024-06-25

Processingenjör / teknisk projektledare till Göteborg

Vill du vara en nyckelspelare i våra Energigasprojekt? Vi fortsätter att växa och söker därför två Processingenjörer / tekniska projektledare till vårt team.

På Euromekanik är vi marknadsledande inom tekniska lösningar för energigaser i Sverige. Vi samarbetar med internationella partners och agerar distributörer och systemintegratör till energisektorn och processindustrin. Med vår långa erfarenhet inom energi- och processindustri, samt vårt fokus på säkerhet, driver vi fler och fler spännande projekt inom vätgas, biogas mm.

Arbetet innefattar allt från förstudier till kompletta leveranser av anläggningar, som t.ex. grön vätgasproduktion och tankstationer för vätgas.

Vad har Claes Domeij, teamledare teknisk support processdesign, att säga om Euromekanik?

 

Jag började på Euromekanik 2014 och det är ett spännande företag som är delaktigt i intressanta branscher och projekt. Som ledare är jag öppen och ärlig med stor tillit till medarbetares förmåga. Vi jobbar med högt i tak och med stor hjälpsamhet.

Hos Euromekanik finns hela tiden nya saker att lära sig, arbetet blir aldrig enformigt och man styr sig själv med eget ansvar. Produkter och lösningar är alltid av hög kvalité som är lätt att vara stolt över.

Vi erbjuder
Som processingenjör / teknisk projektledare hos oss har du ett spännande och stimulerande arbete i ett tryggt bolag inom en framtidsbransch. Vi har god ekonomi och erbjuder bra förmåner. Hos oss har du möjlighet att utvecklas, både inom ditt kompetensområde och inom nya områden.

Euromekanik ligger i det trivsamma området Marieholm, bara ett stenkast från centrala Göteborg. I fräscha, nya och ljusa lokaler sitter vi tillsammans i öppna landskap, där det aldrig är långt till närmsta kollega. Detta bidrar till den hjälpsamma och härliga sammanhållning som vi har. Att trivas på jobbet är väldigt viktigt för oss.

Vad har Cecilia Svensson, teknisk projektledare, att säga om tjänsten och företaget?

 

Euromekanik är ett snabbfotat bolag med gedigen erfarenhet och gott rykte inom sin bransch vilket lockade mig. Det är alltid roligt att gå till jobbet eftersom jag har så bra kollegor! Vi har snabba beslutsvägar vilket leder till bra samarbete och att alla kan känna sig hörda av teamledare och ledningsgruppen.

Det mest stimulerade med jobbet är att det är så varierande. Jag gillar att lära mig något nytt varje dag och det gör man alltid här. Det känns bra att jobba på ett företag som faktiskt kan leverera produkter och system för att minska samhällets fossilberoende.

Arbetsuppgifter
I rollen som Processingenjör / teknisk projektledare deltar du aktivt i våra energigasprojekt tillsammans med dina kollegor i teamet och i ett nära samarbete med säljteamet.
Som Processingenjör / teknisk projektledare kommer du att ansvara för:

 • Systemdesign och komponentval
 • Kontakt med kunder och leverantörer
 • Tekniska underlag i offerterna
 • Leda och följa upp projektarbetet med kund och leverantör
 • Leverans, driftsättning samt upprättande av serviceavtal
 • Budget och tidsplan i projekten  

 

Din profil
För att lyckas i rollen som Processingenjör / teknisk projektledare tror vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet från en ledande roll med teknisk inriktning. Du är van vid att kommunicera med kunder och att arbeta självständigt. Som person är du trygg i din yrkesroll med förmåga att driva projekt framåt. Du är engagerad i ditt arbete och har ett stort intresse för framtidens teknik inom förnybara energilösningar.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 tekniska lösningar för energigas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 37 anställda och har vårt kontor i Marieholm, nära Gamlestaden i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi bidrar till klimat- och energiomställning och vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på https://www.euromekanik.se/

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-01
 • Uppsala
 • Heltid
 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2024-07-01
 • Gävle