Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-06-25

Project Application Engineer

Publicerad 2023-09-24

Applikationsingenjör / Project Application Engineer till Göteborg 

Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas och söker därför en nyfiken och motiverad applikationsingenjör / Project Application Engineer som vill ansluta sig till vårt härliga team i Göteborg. 

TR Fastenings AB har utvecklats från en lokal distributör av fästelement till en global ingenjörs- och logistikpartner. Vi är specialiserade på teknisk utveckling och design till färdig specifikation för tillverkning. Vi är en ledande leverantör av små metall- och plastkomponenter till fordonsindustrin i både Europa och Sverige.  

Vi erbjuder
Som Project Application Engineer erbjuds du konkurrenskraftiga förmåner och ersättningar samt möjlighet till karriärtillväxt och avancemang inom företaget. Är du en engagerad applikationsingenjör med passion för små mekaniska delar och har erfarenhet inom fordonsindustrin uppmuntrar vi dig att ansöka redan idag.

Vad säger Nirari Yousif, Strategic Account Manager, om att arbeta på TR Fastenings AB?

"TR Fastenings har ett mångsidigt produktsortiment och kundcentrerat tillvägagångssätt. Det är en flexibel organisation med otroliga kollegor som tillsammans med internationella möjligheter gör det till ett enkelt och givande val för mig att arbeta här. Vi värdesätter en stark familj som gruppdynamik. Detta etos driver oss att samarbeta genom att utnyttja vårt starka lagarbete och ömsesidiga respekt för att uppnå exceptionella resultat.

För rollen som Project Application Engineer behöver du vara en självgående, detaljorienterad och strukturerad lagspelare som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och möjligheter. När du ansluter dig till oss som en integrerad del av vårt globala team får du möjlighet att ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du främjar nära relationer med våra värderade kunder och utvecklar ny teknisk expertis."

Arbetsuppgifter
Som Project Application Engineer arbetar du med utvecklingsprojekt och ansvarar för att stötta vårt säljteam med teknisk kunskap för att säkerställa den bästa tillämpningen av våra produkter. Du blir en viktig del i att vinna affärer med våra kunder och agerar länk mellan kund och tillverkare. Du samarbetar med vårt ingenjörsteam för att utveckla nya samt förbättra befintliga produkter.

I rollen ingår även att utveckla teknisk dokumentation och produktspecifikationer. Du samarbetar med produktionsteamen för att säkerställa en effektiv och motståndskraftig tillverkningsprocess samt felsöka problem som uppstår tillsammans med kvalitetsteamet. 

Din profil
För att trivas i rollen som Project Application Engineer ser vi gärna att du har teknisk kunskap om små mekaniska komponenter. Det är meriterande om du har erfarenhet av applikationer inom fordonsindustrin. Vidare har du en utmärkt kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Du är detaljorienterad och bra på att lösa problem.

Vi ser även att du har:  

  • Kandidatexamen i maskinteknik eller motsvarande
  • Några års erfarenhet av applikationsteknik eller en relaterad roll inom tillverkningsindustrin, gärna inom fordonsindustrin
  • Kunskaper i CAD-programvara och Microsoft Office Suite
  • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift

Du kommer att utgå från vårt kontor som ligger på Lindholmen i Göteborg. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, och Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Trifast plc (TR)
TR är en ledande internationell specialist inom design, konstruktion, tillverkning och distribution av högkvalitativa industriella fästelement och kategori C-komponenter främst till stora globala monteringsindustrier. Koncernen levererar till kunder i c.70 länder inom ett brett spektrum av branscher, inklusive lätta fordon, tunga fordon, hälsa & hem, energi, teknik och infrastruktur (ET&I), allmän industri och distributörer. Som fullserviceleverantör till multinationella OEM-företag och Tier 1-företag som spänner över flera sektorer levererar vi omfattande support till våra kunder inom alla krav, från konceptdesign till teknisk teknikrådgivning, tillverkning, leveranshantering och global logistik. 

Liknande jobb:

  • Linköping
  • Heltid
  • Södertälje
  • Heltid
  • Stenungsund
  • Heltid