Snabbfakta

    • Lysekil

Ansök senast: 2023-02-12

Underhållstekniker (Feriearbetare) till Preems raffinaderi i Lysekil

Publicerad 2022-12-14

Är du noggrann och engagerad och sätter säkerheten först? Trivs du att arbeta i team och att ständigt få lära dig nytt? Då kan du vara den vi söker.

Jobba för framtiden redan idag
Arbetsuppgifterna varierar och innehåller bland annat olika typer av enklare underhålls- och reparationsarbeten på rörledningar och roterande utrustning.Det kan förekomma arbete på hög höjd och i trånga utrymmen

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är dagtid måndag-fredag och kräver att du har fyllt 18 år. Körkort är önskvärt.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker teknikintresserade och ambitiösa gymnasie- eller högskolestuderande med industriteknisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Vi tror att du som söker gillar att samarbeta, är praktiskt lagd, ansvarsfull och flexibel. Eftersom Preem präglas av ett högt säkerhetstänk är det också viktigt att du är noggrann i din person och trivs med att följa tydliga regler och rutiner. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

En bra början på karriären
Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden. Efter din examen finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning. Preem kommer att ha ett stort behov av ingenjörer inom de närmsta åren. Så, vi kanske inte kan garantera sol, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susan Patriksson, tel 010-450 35 97. Sista ansökningsdag är 10 februari 2020.

Välkommen med din ansökan!

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-01-16
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2023-01-19
  • Karlsborg
Publicerad: 2023-01-10
  • Linköping