Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-06-10

Förrådstekniker till Preem Göteborg

Publicerad 2024-04-11

Vill du arbeta med att hålla ordning och reda i en varierande roll där du får utvecklas på sikt? Då ska du söka rollen som Förrådstekniker på Preem! Här välkomnas du av kollegor som med god stämning stöttar hela verksamheten.

Om rollen

Förrådets uppdrag är att stötta hela verksamheten för att bidra med en hög driftstillgänglighet. Rollens uppdrag är att genom tvärfunktionellt samarbete bidra till att upprätthålla struktur och till att förbättra arbetet i förrådet. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med både interna och externa kunder samt leverantörer. Har du en god samarbetsförmåga, känsla för service och beskriver dig som en noggrann person tror vi att du kommer att trivas!

Du ingår i en grupp som består av fem medarbetare och rapporterar till Chef för Förråd.

Rollen är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse och utgår från Preems raffinaderi i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Förråds- och materialhantering såsom godsmottagning (inklusive kontroll av ankommande gods), orderplock, materialutlämning m.m.
  • Truckkörning, hantering av kemikalier och farligt gods.
  • Administration av material i vårt inköps- och underhållssystem Maximo.
  • Ansvara för ett eget artikelsortiment av förbrukningsmaterial och reservdelar.

Vi erbjuder dig

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden

  • En gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna relaterad till inköp/logistik, teknik eller produktion.
  • Truckkort A+B samt god truckvana.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.
  • God datorvana.

Meriterande är erfarenhet av förrådsverksamhet, materialanskaffning, logistik, hantering av farligt gods eller arbete med industriellt underhåll och reservdelar. 

Är det här du

Din samarbetsförmåga och din förmåga att utföra ditt arbete noggrant är av vikt. Du är lyhörd, prestigelös och har en serviceinriktad attityd. Rollen kräver att har en god kommunikationsförmåga och tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Nästa steg

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 6 maj 2024.

Om du har frågor om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Henrik Olofsson, Chef Förråd 010-4503051 eller Asrin Ali-Zadeh asrin.ali-zadeh@preem.se.

Då Preem bedriver en samhällsviktig verksamhet genomförs alltid bakgrundskontroll samt alkohol-/drogtest inför ett anställningserbjudande. Vid intervju ska för Sverige godkänd ID-handling kunna uppvisas. Preem är även till del ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kan därför genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Facklig kontaktperson finns här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

  • Boo
  • Heltid
  • Göteborg
  • Heltid