Snabbfakta

    • Helsingborg

Ansök senast: 2024-03-18

Projektchef

Publicerad 2024-01-28

Projektchef inom Kärnkraftverk till Hasslarp / Stockholm

NKR Demolition AB söker nu en projektchef som ska ansvara för arbetet på kärnkraftverk i Sverige och Europa. Det är en spännande roll där du får vara med och bygga upp och utveckla affärsområdet.

Vi erbjuder
Som projektchef hos oss får du ett arbete där du själv planlägger dina arbetsrutiner i ett bra arbetsklimat. Du arbetar i en organisation med kunnig personal som sätter kvalitet, säkerhet och miljö som högsta prioritet och du får chans att utvecklas inom en modern entreprenörsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en projektchef som kan leda, förstärka och utveckla vårt arbete inom kärnkraftverk. I huvudsak handlar det om att utveckla affärerna i Sverige, Finland och Tyskland. En stor del av tjänsten är att utöka befintligt kundnätverk, vårda våra långsiktiga relationer samt att ansvara för att följa upp och driva arbetet inom kärnkraftverk framåt.

I rollen som projektchef ingår personalansvar för runt tio projekt- och arbetsledare samt stöttning i deras dagliga arbete. Du har även ansvar för omsättningsbudget och fakturering. I rollen ingår ca 50-80 resdagar per årinom Sverige och i norra Europa. Du kan utgå från något av våra kontor i Hasslarp eller Stockholm.

Din profil
Som projektchef har du ett stort ansvar såväl internt som externt. Du är en kompetent och erfaren ledare med flera års erfarenhet av att leda och koordinera olika teknikområden inom anläggnings-, bygg- eller rivningsprojekt, helst kopplat till kärnteknisk verksamhet. 

Som person är du kommunikativ, har personlig genomslagskraft i kombination med integritet och är van att arbeta på olika nivåer. Vi söker en resultatinriktad och affärsorienterad ledare som kombinerar ett coachande ledarskap med struktur och fokus på utveckling av verksamheten. NKR Demolition erbjuder en utmanande roll med möjlighet att göra avtryck såväl lokalt som internationellt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från arbete inom kärnkraftverk, gärna europeiska kärnkraftverk
  • Erfarenhet och intresse för kunder och marknaden
  • Kunskap inom teknisk installation på kärnkraftverk
  • Svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720–712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om NKR Demolition Group
NKR Demolition Sweden AB specialiserar sig på arbetsuppdrag inom rivning, sprängning, krossning, asbestsanering, samt röjning av byggnader, fabriker och tomter. De har pågående stora projekt över hela landet. NKR Demolition Sweden AB’s huvudkontor finns utanför Helsingborg nere i Skåne. De är en del av moderbolaget NKR Demolition Group, som med sina 40 års erfarenhet i ryggsäcken är marknadsledande inom rivnings- och återvinningsbranschen. Vi har under flera år arbetat inom Kärnkraftverk.

Läs mer på www.nkr-rivning.se