Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2024-08-31

Project Manager Development till växande läkemedelsbolag i Malmö

Publicerad 2024-05-24

Har du erfarenhet inom formuleringar inom läkemedelsindustrin och är redo för nästa steg ? Vi på Bioglan i Malmö letar nu efter en kollega till vår utvecklingsavdelning som ska vara ansvarig för att projektleda och utföra formuleringsutveckling på topikala läkemedel och medicintekniska produkter.
Hos oss blir du en del av en spännande arbetsplats där personlig utveckling, stor yrkeskompetens och kvalitet representerar vår verksamhet!

Om tjänsten

Vi är en liten avdelning med bra laganda och många interna och externa kontaktytor. Rollen omfattar omväxlande arbetsuppgifter, alltifrån ren projektledning till hands-on formuleringsarbete på lab eller tillverkning av klinikmaterial i renrum. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för både projektledning och formuleringsutveckling av nya eller befintliga produkter. Som Project manager är man med på hela produktresan, från utveckling till överlämning av dessa för kommersiell tillverkning.

Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Projekten som Project manager ansvarar för kan vara av olika karaktär dels beroende på produktens kliniska fas, dels beroende på om det är ett externt projekt för kunds räkning, eller ett internt utvecklingsprojekt.

Rollen kommer även att vara en supporterande funktion till vår övriga reguljära verksamhet där du förväntas kunna bidra med dina kunskaper inom formulering.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 • Aktivt projektleda och driva utvecklingsprojekt (interna och externa) från idé till prototyp

 • Ansvara för och utföra formuleringsutveckling

 • Tillverkning av kliniskt prövningsmaterial

 • Ta fram tillverkningsmetod och lämplig förpackning

 • Hitta lämpliga tillverkare av råvaror samt göra miljöriskbedömningar på de nya råvarorna

 • Bistå med support vid regulatoriska ärenden

 • Vid behov supportera som specialist för tilldelat produktansvar i avvikelseutredningar, CAPA, CC ärenden och pågående projekt

 • Produktvård av befintliga reguljära produkter

Din profil

Vi söker en kollega som trivs med lagarbete och som kan bidra med god stämning, kunskap och erfarenhet. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och variation i din vardag. För att lyckas i rollen krävs det att du har drivkraft samt är van att arbeta självständigt med många arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera, genomföra och slutföra. Som kollega är du en jordnära och prestigelös lagspelare som har integritet, agerar beslutsamt och tänker nytt med ett positivt förhållningssätt till din omgivning.

Utöver detta ser vi att du har:

 • Civilingenjör eller motsvarande utbildning gärna med inriktining i fysikalisk kemi

 • 2-3 års erfarenhet inom läkemedelsindustri/ medicintekniska produkter/GMP är meriterande

 • Har erfarenhet med att leda utvecklingsprojekt

 • Har erfarenhet från produktutveckling av läkemedel, medicintekniska eller kosmetiska produkter. Erfarenhet från tillverkning av topikala produkter är önskvärt

 • Erfarenhet av koordinering av olika typer av utredningsarbeten

 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi erbjuder

 • Centralt läge i Malmö hamn med gratis parkering,

 • Förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, gratis frukost och frukt dagligen och möjlighet till förmånscykel,

 • Flexibel arbetstid,

 • Ledighet röda dagar, kortare arbetsdag dag före röd dag samt ledighet dagarna mellan jul och nyår,

 • Kontinuerlig kompetensutveckling

Praktiskt

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning
Tillträde omgående / efter överenskommelse
Placerad i Malmö - ej hybrid
Anställningen omfattas av kollektivavtal

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Skicka din ansökan senast den 31 Augusti 2024. Notera att ansökningarna kommer hanteras först efter sommarsemestern.

För mer information om företaget och tjänsten - kontakta Aygul Residovski, Teamlead Development, på Aygul.Residovski@bioglan.se.

Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika som varje dag hjälper människor över hela världen. I Malmö tillverkas produkter för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. På Bioglan värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och vår organisation. Vi värdesätter en positiv och nyfiken inställning och ett professionellt och kompetensbaserat arbetssätt.
Bioglan AB har strax över 100 medarbetare som definieras av en stor mångfald, med hänsyn till ålder, nationalitet och utbildning, vid anläggningen i Malmö. Organisationen är ansluten till IKEM-förbunden. 

Läs mer om oss på www.bioglan.se
Ansökan sker via https://careers.bioglan.se/ 

 

Bioglan AB undanber oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras.