Snabbfakta

    • Kungsbacka

Ansök senast: 2024-08-04

Maskinbyggare till Albo System i Kungsbacka

Publicerad 2024-06-25

Om arbetet

Som maskinbyggare på Albo System är du med och bygger våra egenutvecklade maskiner som innefattande mekanik, el och hydraulik. Det är ett omväxlande arbete med montering från start till färdig maskin som även ibland innefattar styrsystem och pneumatik.

Du får mycket variation i dina arbetsuppgifter och möjlighet att själv planera och anpassa ditt arbete.

Vi letar efter dig som har någon form av teknisk utbildning och/eller erfarenhet av mekanisk montering, gärna av avancerade maskiner. Du har ett stort tekniskt intresse och någon form av verkstadsbakgrund. Det kommer även finnas möjlighet att vara med på maskininstallationer och serviceuppdrag hos kunder.

Vem är du?

Som person är du driven och vill få saker gjort. Vi tror att du är en händig problemlösare med öga för kvalitet samt stort intresse för teknik och maskiner. Du är praktiskt lagd och gillar att skruva. Du behärskar ritningsläsning och kan själv planera ditt arbete. Din bakgrund kan vara exempelvis som maskinbyggare, mekanikmontör, mekaniker, underhållstekniker eller servicetekniker. Vi tror att du har utbildning inom något av områdena el, teknik, mekanik eller motsvarande. Meriterande om du även har erfarenhet av PLC-programmering. Du behärskar svenska och engelska. 

Om Albo System Sweden AB

Albo System är specialister och innovationsledare inom utveckling och tillverkning av pallvändare under varumärket Albo System®. Produkterna används för vändning av material i olika produktionsprocesser inom industrin, samt konditionering av staplar med ark av papper, kartong, wellpapp och plåt. Albo System är ett litet företag med 10 anställda som jobbar nära ihop även om det mesta av arbetat på daglig basis utförs självständigt.

Många av våra kunder är förpackningstillverkare och tryckerier och större delen maskinerna exporteras. Mer info finns på www.albo.se.

Vad kan Albo erbjuda dig?

Rätt person har stora möjligheter att få utvecklas och ta stort ansvar i ett mindre företag. Tjänsten är på heltid 100% och du kommer till en modern företagsmiljö med platt organisation. Du får samarbeta med kompetenta och trevliga kollegor som kommer stödja dig i din roll. Hos Albo System Sweden AB erbjuds du marknadsmässiga anställningsvillkor.

Välkommen med din ansökan!

 

Snabbfakta          

Uppdragsgivare: Albo System Sweden AB  

Tjänst: Maskinbyggare

Tillträde: Omgående, efter överenskommelse

Placeringsort: Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 2024-08-04

Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Jonas Larsson, VD, Albo System Sweden AB 0707-780005 jonas.larsson@albo.se.

Vi på Albo samarbetar med AdwiseHR inom rekrytering.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-01
  • Linköping
Publicerad: 2024-07-02
  • Karlskrona
  • Heltid
  • Huddinge
  • Heltid