Snabbfakta

    • Gothenburg

Kategorier:

  • Design och produktutveckling
  • Maskinteknik
  • Projektledning

Ansök senast: 2021-09-03

Ingenjör med Chassi kompetens

Publicerad 2021-07-15

Brinner du för konstruktion och design? Nu söker vi på ALTEN ingenjörer med konstruktionskompetens för utvecklande och spännande uppdrag inom fordonsindustrin.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Personliga egenskaper vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt! Vi ser gärna att du är positiv, driven och har ett utåtriktat förhållningssätt. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon! Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Som ingenjör hos oss på ALTEN kommer du att ansvara för att utveckla och konstruera komponenter mot bilindustrin, framförallt inom chassissystem. Du kommer också att säkerställa kvaliteten på specifika komponenter för framtida användning. Arbetet inkluderar kontinuerlig förbättring av dagens produkter och processer. Verktygen du kommer att använda är Creo eller Catia. Du kommer att arbeta krossfunktionellt. Vi letar efter dig som har arbetat minst 3-4+ år i Creo/Catia inom chassissystem. Du måste även ha erfarenhet från fordonsindustrin. Du kommer prata engelska dagligen i ditt arbete och därav måste du kunna föra dig både på svenska och engelska obehindrat.


Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen att ansöka!

We believe in growing together.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-05
  • Helsingborg
Publicerad: 2021-07-02
  • Malmö