Hemvändare till ALTEN Umeå

Publicerad 2024-07-04

Spenderar du semestern hemma och känner att längtan tillbaka växer? Kanske är det lugnet, tryggheten, närheten till familj, vänner och naturen eller bara bekvämligheten med att bo i en lagom stor stad som lockar dig? Hör av dig till oss! Vi är nyfiken på hemvändare med olika kompetenser, erfarenheter och bakgrunder.

 

Det har säkert hunnit hända en del sedan du flyttade och vi har koll på utvecklingen och vilka möjligheter som kan finnas för dig. Vi berättar gärna mer över ett möte och förhoppningsvis hittar vi gemensamma nämnare och en början på ett långsiktigt samarbete.

 

Välkommen till lugnet men ändå pulsen, staden som växer med dig!

 

Vem är du?
Vi har tjänster för dig med genomförd ingenjörsutbildning på kandidat- eller mastersnivå, som kan svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi har möjligheter inom bl.a. (men inte begränsat till) fordons-, gruv- och försvarsindustrin. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de är producerande bolag.

Vi söker profiler så som;

  • Elkonstruktörer
  • Mekanikkonstruktörer (teamlead intresse är också välkommet)
  • Teknisk projektledare
  • IT Utvecklare inom Backend och/eller Fullstack

 

Slutligen ser vi gärna att du vill vara med och påverka, du gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du vill engagera dig i kontorets och dina kollegors utveckling.  

 

Om ALTEN

På ALTEN-kontoret i Umeå har vi en öppen och inkluderande miljö med individen i fokus. Teamet i Umeå består av 30 medarbetare där alla individer är sig själva och tillsammans skapar en prestigelös grupp. Som ny medlem i gruppen kommer du stöttas av kollegor och chefer som ser just dig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Gemenskapen bygger vi genom att vi hittar på aktiviteter så som, fredagsfrukost, kompetens AW:en, träning och festligheter.

 

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Luleå i norr. Våra ingenjörer utför projekt hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, flyg & försvar, energi, industri, offentlig sektor och Life Sciences.

 

Vi är kollektivt anslutna. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension, utbildningsbudget och försäkringar.

 

Vid frågor kan du kontakta Elin Karlsson Mångs, HR-partner, elin.karlssonmangs@alten.seAnna Nejati, konsultchef, anna.nejati@alten.se eller Cecilia Adlén, konsultchef, cecilia.adlen@alten.se.

 

OBS! Under perioden 4/7–7/8 kommer urvalsprocessen ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt.

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-07-04
  • Perstorp
  • Heltid
  • Stockholm