Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2024-08-11

Elektronik/ Embedded SW i Hammarby Sjöstad

Publicerad 2024-06-12

Huset i hammarby.jpg

Vårt team vill växa! Vi utvecklar spännande produkter för och med våra kunder. Nu söker vi dig som vill jobba med SW utveckling, ofta hårdvarunära realtidssystem där produkten är i fokus. Vårt arbete utförs alltid i nära samarbete med kund och målet är en framgångsrik produkt på marknaden.

C/ C++ är det som vi använder mest – men vi ser gärna sökande med kunskaper även i C#, Python och FreeRTOS och Linux

För att trivas hos oss är det bra om du är intresserad av att lösa tekniska problem i nära samarbete med team från Prevas och/eller vår kund. Du gillar att jobba i en miljö där man förväntas producera resultat och där kunden har full insyn i det vi gör. Våra specialkompetenser är t ex signalbehandling och analys av data, baserat på dessa kan vi bygga system där noggrann positionering och styrning i svåra miljöer är målet. Extra plus om du är intresserad av t ex algoritmutveckling.

Vi jobbar med stora industrikunder, små start-ups och allt däremellan, exempel på projekt finns i på hemsidan (https://prevas.se/Inspiration)

Vi tror att du utvecklat programvara i några år och har en master inom relevant område eller har motsvarande erfarenhet.

Vi är ett litet kontor med en stor laganda och en härlig lokal med välutrustat HW labb och med utsikt mot kanalen i Hammarby sjöstad.

Frågor? Kontakta:

Rekryterande chef:

Stefan Norrwing, 0702–79 53 81,

Stefan.norrwing@prevas.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-07
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-09
  • Malmö