Snabbfakta

    • Helsingborg

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-30

Gruppchef Strategi & Utveckling

Publicerad 2024-07-02

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 250 medarbetare. Läs om oss på NSVA.se.

Till avdelningen Produktion söker vi en gruppchef till en nybildad grupp, Strategi & Utveckling

Avdelning Produktion arbetar med drift, underhåll samt investeringsprojekt i NSVA-kommunernas dricksvatten- och avloppsanläggningar. Som gruppchef ansvar du för avdelningens övergripande strategi- och utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef på avdelning Produktion kommer du att leda en nybildad grupp med fokus på strategiska frågor och utveckling av viktiga planer, som exempelvis vattenförsörjningsplaner.

Tillsammans med avdelningschefen och andra chefer och medarbetare, kommer du att arbeta strategiskt och målinriktat för att forma framtiden inom vatten- och avloppsförsörjning.

I din roll kommer du att vara involverad i större projekt och hantera aktuella frågor som komplexa utredningar, klimatneutralitet, vattendomar och miljötillstånd.

Gruppen består initialt av fem personer.

Du kommer som gruppchef att vara en central del i NSVAs arbete med budget, uppföljning, affärsplaner och verksamhetsmål.

Din roll som gruppchef är avgörande för att främja ett aktivt medarbetarskap, där ansvarstagande, teamwork och kompetensutveckling står i fokus. Tillsammans med ditt team kommer du att bidra till att NSVA når sina mål och fortsätter att utvecklas som organisation.

Dina egenskaper

Eftersom arbetet innebär både interna och externa kontakter, är dina personliga egenskaper av största vikt. Vi söker dig som är strukturerad, självständig och kommunikativ, med ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Som ambassadör för bolaget förstår du vikten av att vårda och utveckla vårt varumärke och våra värdegrunder.

Din förmåga att navigera komplexa situationer med en positiv attityd och att bygga starka relationer kommer att vara avgörande. Du kommer att vara en nyckelspelare i att säkerställa att våra strategiska mål uppnås, samtidigt som du bidrar till en arbetsmiljö där innovation och samarbete frodas. Vi ser fram emot att se hur du, med dina färdigheter och engagemang, kommer att stärka vårt team och driva oss framåt.

Kvalifikationer

Du är en organisatör med ett genuint intresse för människor och ledarskap, och du arbetar prestigelöst för att nå gemensamma mål. Som gruppchef kommer du att driva framtidsfrågor, vilket kräver att du är både strukturerad och målstyrd. Din förmåga att leda, samarbeta och kommunicera på ett öppet och positivt sätt, både muntligt och skriftligt, är av största vikt.

  • Civil- eller högskoleutbildning

  • Flerårig erfarenhet av ledarskap

  • Erfarenhet av projektledning

  • Körkort är ett krav

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Pär Gustafsson, avdelningschef Produktion, tel 010-490 97 87.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via vår karriärsida senast den 2024-08-30. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

  • Luleå
  • Heltid