Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-04-27

Gruppchef Farmaceut till ApoEx Nya Karolinska

Publicerad 2023-02-26


Till ApoEx Tillverkning och beredning Stockholm söker vi dig som är farmaceut och som gått vidare i roller som innefattar ledarskap med personalansvar. Vi söker dig som gillar att utveckla gruppen och individen med ett dynamiskt ledarskap. Du älskar att jobba med människor och lösa problem. Ta chansen att vara en del av ApoEx otroliga utvecklingsresa!

ApoEx i Stockholm växer och söker nu ytterligare en Gruppchef för sina farmaceuter på Nya Karolinska i Solna. ApoEx hanterar varje dag ett stort antal läkemedelsbeställningar, både på rekvisition och recept. Vi arbetar med aseptisk extemporetillverkning av cytostatika och sterila beredningar. Vår vardag präglas av ett högt tempo, tighta deadlines och majoriteten av arbetsdagen spenderar vi i ett renrum klass B.

Tjänsten är heltid och du blir direkt anställd av ApoEx. Tjänsten är placerad i Solna på Nya Karolinska. Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

#LI-JJ1

Om tjänsten
Som Gruppchef rapporterar du till Driftchefen för tillverkning och beredning, ApoEx Stockholm och ingår i ledningsgruppen för Tillverkning och Beredning samt Kliniska prövningar. Vi arbetar som ett team och hjälps åt med att leda hela verksamheten, ta fram strategier, arbetsprocesser och utvecklar verksamheten. Organisationen består av ca 70 medarbetare varav du är chef för ca 20 medarbetare med ansvar för den dagliga arbetsledningen. Du har personalansvar, arbetsmiljöansvar och det övergripande ansvaret för din gruppverksamhet.
I arbetsuppgifterna ingår:
- Med närvarande ledarskap planera, schemalägga, leda och utveckla den dagliga driften.
-Att med personligt ledarskap bidra till att medarbetare trivs, är engagerade och att vi tillsammans når verksamhetsmålen.
- Följa upp, analysera och utveckla verksamheten.
- Leda och driva förbättringsarbete i form av kvalité, miljö och arbetsmiljö genom kontinuerliga insatser och uppföljningar.
- Arbeta gentemot kunder inom vården vilket innebär delaktighet i kundmöten, hantering av avvikelser mm.
- Att bidra till att driva och utveckla den interna flödesprocessen utifrån ett helhetsperspektiv som vidare kommer att bidra till en samverkande organisation med kunden i fokus.Vem är du?
Vi söker dig som är farmaceut och har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande verksamhet i en arbetsledande roll med personalansvar.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är en prestigelös, flexibel, kommunikativ och närvarande ledare. Du har en coachande ledarstil och har bevisad förmåga att få med dig dina medarbetare och att bygga och driva ett väl fungerande team med en stark kultur.
Vidare har du integritet och känner dig trygg i att du kan agera kravställare på ett sätt som främjar samarbete och verksamheten i helhet. Du har även förståelse för kundperspektivet och kan förmedla vikten av kundperspektivet till verksamheten.
Hos oss får du möjlighet att växa i din roll och vara med att utveckla duktiga och drivna medarbetare. Flytande svenska i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper är ett krav.
Vi ser det meriterande om du har:
- Erfarenhet av att arbeta i en reglerad verksamhet och då företrädesvis inom läkemedelstillverkning eller sjukvård är mycket meriterande.
- Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en snabbt växande verksamhet som gjort en utvecklingsresa utan belastning på kvalité och resultat gentemot kund.
Det är önskvärt att du uppfyller följande:
- Erfarenhet från en verksamhet där kundperspektivet är viktigt.
- Erfarenhet av att driva, genomföra och följa upp arbetsprocesser.
- Erfarenhet av att koordinera och ansvara för en enhets struktur, rutiner och mål
- Erfarenhet av att driva förändringsprocesser och att skapa en kultur där medarbetare känner engagemang och ansvar.

Om verksamheten
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se

Liknande jobb: