Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-05-02

Elkonstruktör

Publicerad 2024-03-03

Elkonstruktör till Göteborg

Vad gör dig motiverad och engagerad på jobbet? Om svaret är teknik i framkant och möjligheten att utvecklas, då ska du läsa vidare! Vi söker nu en elkonstruktör till vår verksamhet inom förpackningsmaskiner. 

Vi tror att nyckeln till framgång är att vi uppmärksammar din insats och tillåter frihet under ansvar. Det skapar motiverade medarbetare och gör att vi fortsätter utvecklas. Med alla funktioner samlade i huset uppmuntras samarbete och du ser direkt resultatet av din insats.  

Vad har Sofia Zachrisson, VD och chef för automationsgruppen, att säga om tjänsten och företaget?

"Det miljödrivna skiftet från plastbaserade förpackningar till förnybara förpackningsmaterial bidrar till tillväxtmöjligheter för den automation för wellpappförpackningar som vi arbetar med. Det tillsammans med våra ägarbolags/återförsäljares satsningar på volymökningar inom automation gör att vi har en kraftig tillväxt. Tillväxt leder till utvecklingsmöjligheter för både medarbetare och produktportfölj. "

Läs mer om vad Sofia och Joakim har att säga om livet på Österbergs på https://career.masterhelp.se/osterbergs-forpackningsmaskiner

Dina arbetsuppgifter
Som elkonstruktör ingår du i automationsgruppen. Vi jobbar på uppdrag av kund där du får vara med i hela kedjan från att ta fram komponentval, designa/utveckla elscheman, genomföra riskanalyser och ta fram reservdelslistor. Du är med från början till slut i parallella projekt och stöttar ibland även i offertskedet med tids- och kostnadsuppskattningar. I rollen som elkonstruktör samarbetar du nära angränsande funktioner som mekanikkonstruktion, montage, automation och provning. Du har även nära dialog med leverantörer gällande inköp av elkomponenter.

Din profil
Till rollen som elkonstruktör söker vi en person som präglas av struktur, noggrannhet och fokus på kvalitet. Du har ett intresse för teknik och gillar problemlösning. Du är flexibel och öppen för att stötta angränsande funktioner vid behov och beläggningsmässigt utrymme.

Vidare ser vi även att du har:

  • Några års arbetslivserfarenhet av elkonstruktion
  • Eftergymnasial utbildning inom elkonstruktion, automation eller motsvarande erfarenheter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av elmontage

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Österbergs Förpackningsmaskiner är ett växande teknikföretag som har mer än 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av förpackningsmaskiner med hög kvalitet. Österbergs har drygt 30 medarbetare som alla arbetar i samma lokaler vilket gör att tillverkning, konstruktion, montering och provning har ett nära samarbete. Österbergs har en genomgående bra stämning och alla uppmuntras till att vara med och påverka verksamheten.

Liknande jobb:

  • Västerås
Publicerad: 2024-03-22
  • Gävle
Publicerad: 2024-02-25
  • Göteborg