Snabbfakta

    • Sandviken

Ansök senast: 2024-06-16

CNC-operatör till Syntronic Production Services

Publicerad 2024-04-17

Vi söker en erfaren och engagerad CNC-operatör för att förstärka vårt team på Syntronic Production Services i Sandviken. Som CNC-operatör kommer du att ha en central roll i vår tillverkningsprocess och blir ansvarig för vår verkstad.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du att förbereda underlag och material för produktion, programmera och rigga maskinen för tillverkning och sedan köra och övervaka tillverkningsprocessen. Du kommer tillsammans med din chef att göra kalkyleringsarbete utifrån kundförfrågan, med ställtid, cykeltid, materialkostnad och verktygskostnad. Genom att utföra underhåll och service på din maskin, driftsäkrar du även din produktion.

Som CNC-operatör kommer du även att: 

  • Beställa material och verktyg samt välja lämpliga verktyg för varje jobb 
  • Ha en tät dialog med kunder och interna intressenter angående projekt och tillverkning 
  • Bereda program med hjälp av CAM (Gibbs) och ISO-standarder 
  • Välja lämpliga mätmetoder för att säkerställa kvalitet.

Vi söker en CNC-operatör som har: 

  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete 
  • CNC-utbildning eller annan erfarenhet som anses likvärdig 
  • God läsförståelse för ritningar och teknisk dokumentation 
  • Erfarenhet av att använda både manuella och CNC-maskiner 
  • Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift 
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har truck- och traverskort.

Personliga egenskaper 

Som CNC-operatör är du flexibel, tålmodig och noggrann. Du tar ett stort ansvar för ditt egna arbete och för att driva det framåt. Du är van att arbeta i en verkstadsmiljö som är föränderlig och har alltid säkerhet, kvalité, kostnad och kundens önskemål i fokus. Som CNC-operatör har du daglig kontakt med kunder, leverantörer och kollegor och inser vikten av att vårda och utveckla dessa. Du har ett nära samarbete med våra konstruktörer och är en viktig del i vår monteringsprocess.

Syntronic erbjuder en trygg anställning i en dynamisk och framåtriktad miljö. Att vi är ett team är vår styrka, därför ser vi att du arbetar tillsammans på plats med oss på kontoret – när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås! Tjänsten är dagtid och placeringsort Sandviken. 

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 16 maj. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Picture1.png

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-04-07
  • Stockholm
Publicerad: 2024-03-07
  • Malmö
Publicerad: 2024-04-28
  • Stockholm
  • Heltid