Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2024-04-30

Underhållstekniker

Publicerad 2024-03-07

Underhållstekniker till växande läkemedelsföretag i Malmö

 Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

  

Vi söker Underhållstekniker till vår underhållsavdelning.

Vi är i gång och uppför en ny läkemedelsfabrik och du kommer att vara med och köra in en helt ny produktionslinje inklusive alla tillhörande system för renrumsproduktion. Detta sker tillsammans med en internationell kund och ytterst kompetenta kollegor.

Vi söker dig som är intresserad av en utmaning och som vill vara stor bidragande del i vår fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Som Underhållstekniker har du ansvaret för att byggnader, media, maskiner och produktions-utrustning är i GMP mässigt skick samt anpassat för produktionsbehoven.

 

En viktig del är att förse produktionen och andra avdelningar med teknisk support.

I samarbete med externa firmor ansvara för det tekniska och administrativa åtgärderna, inklusive övervakning, avsedda att behålla eller återställa en enhet på Bioglan till ett sådant tillstånd att den kan utföra sin funktion.

 •Utföra samt handledning och upplärning av produktionspersonal i omställning och underhåll.

•Tillhandahålla ett reservdelslager.

•Åtgärda akuta haverier eller produktionsstopp.

•Utföra schemalagda underhåll.

•Utföra rondering på fabriken.

•Delta i beredskapgruppen.

•Medverka vid felsökning och problemlösning.

•Initiera och medverka vid framtagning av nya tekniska lösningar.

•Uppdatera avdelningsspecifika SOPar.

•Verka för att driva ständiga förbättringar.

•Delta i projektarbete.

Rollen innebär mycket krossfunktionellt samarbete med alla andra avdelningar. Detta kräver att du är serviceminded och stöttar andra avdelningar med teknisk kompetens.

Placering är i Malmö.

Utvecklingsmöjligheter

Du kommer att ges ansvar och resurser för att aktivt ta fram, nå och följa upp uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vi har senaste åren lyckats skapa en betydande tillväxt vilken vi ser kommer fortsätta och detta ger rätt person stora möjligheter att påverka vår fortsatta utveckling av bolaget och dess processer.

Profil

För att lyckas i denna roll söker vi dig med:

·       Minst en utbildning som tekniker eller likvärdig utbildning

·       Erfarenhet av teknisk utrustning i läkemedelsproduktion

·       Kunskap om cGMP (Good Manufacturing Practice)

·       Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska

·       Goda kunskaper i MS Office

Meriterande:

·       Tidigare erfarenhet från liknande tjänst

·       Tidigare erfarenhet av utrustning med serialisering

·       Erfarenhet från läkemedelsproduktion/pharma/medicinteknisk utrustning

Som person är du serviceminded, självgående, orädd och ansvarstagande. Vi tror att du är en person som har stor kunskap inom det tjänsten kräver. Du brinner och har ett genuint intresse för människor och teknik. Som Underhållstekniker har du god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter, är strukturerad och når resultat genom att skapa ett gott samarbete utöver funktionsgränserna.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”.

För mer information kontakta Antonios Fotiadis, Production Manager, på 0706-837033 eller Johan Karlsson, Underhålls chef, på 073-0274056.

 Deadline för ansökan 2024-04-30

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

 Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.

Liknande jobb: