Snabbfakta

    • Gävle

Ansök senast: 2024-06-25

Teknisk projektledare inom hårdvaruutveckling!

Publicerad 2024-04-26

Vill du vara en drivande kraft i spännande teknikprojekt, antingen i flera mindre initiativ eller i några större projekt inom hårdvaruutveckling? Hos Syntronic tar vi stolt på oss helhetsansvaret för våra projekt samtidigt som vi är öppna för att arbeta med delprojekt. Våra uppdrag är fördelade i olika utvecklingsteam och vi använder oss oftast av den klassiska vattenfallsmetoden, men vi är även bekanta med agila metoder som t.ex. scrum.

Som Teknisk Projektledare hos oss innebär din roll att:

  • Prioritera och se till helheten utifrån övergripande mål och strategier.
  • Leda och fördela arbetet med trovärdighet gentemot dina projektmedlemmar.
  • Initiera och följa upp utvecklingen av projektet samt dess kvalitet.
  • Samarbeta med fantastiska kollegor, kunder och underleverantörer, både nationellt och internationellt.
  • Skapa förutsättningar för en trivsam arbetsmiljö.

Här förutser vi vilka problem som kan dyka upp och utvecklar därefter alternativa planer och som projektledare tar du snabbt in ny kunskap samt använder och delar med dig av din erfarenhet och kompetens på ett flexibelt sätt.

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom t.ex. industriell ekonomi, Data, Elektro eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet.
  • Har minst 2 års erfarenhet som Teknisk Projektledare.
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett dynamiskt och innovativt team, så ser vi fram emot din ansökan!

Syntronic erbjuder en trygg anställning i en dynamisk och framåtriktad miljö. Att vi är ett team är vår styrka, därför ser vi att du arbetar tillsammans på plats med oss på kontoret – när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås!

Vi erbjuder

På Syntronic blir du en del av en härlig gemenskap där din röst hörs och dina idéer välkomnas. Vi erbjuder flexibla arbetstider, balans mellan arbete och fritid samt regelbundna karriärutvecklingssamtal och interna workshops för din utveckling. Utöver detta får du förmånliga förmåner och försäkringar. Hos oss får du inte bara ett jobb - du får en plats att växa och trivas både personligt och professionellt. Välkommen till Syntronic!

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 26 maj. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Picture1.png

Liknande jobb: