Snabbfakta

  • Stockholm

Ansök senast: 2024-08-18

Applikationskonsult med intresse för affärssystem

Publicerad 2024-06-25

Är du en driven och tekniskt intresserad person som vill arbeta med att skapa och implementera systemlösningar som gör skillnad för kunder? Har du ett öga för detaljer och en passion för att optimera verksamhetsprocesser? Då kan du vara den Applikationskonsult som Bedege söker till vårt team i Stockholm!

Som Applikationskonsult...

kommer du ha ett nära samarbete med våra kunder i såväl större implementationsprojekt, såväl som i mindre uppdrag. Du kan också komma att bli kundansvarig konsult för någon av våra kunder, vilket innebär primär kontakt för kunden och den hos oss som har bästa kunskap om kundens lösning och verksamhet.

Det här kan du se fram emot!

 • Självständigt alternativt leda arbetet att ta fram lösningsförslag för att möta kundernas behov

 • Ansvara för konfigurering av ERP- och detaljhandelssystem samt utföra testning och kvalitetssäkring, inklusive att skapa och genomföra testfall tillsammans med kunder

 • Hjälpa kunder att anpassa arbetsprocesser till levererade lösningar och tillhandahålla utbildning för att säkerställa effektiv användning av systemen

 • Hantera komplexa support-ärenden som kräver djupare teknisk förståelse för att lösa problem i kundernas system

 • Delta i arkitekturdiskussioner och projektplanering samt bidra till upphandlingar genom att analysera och svara på kravspecifikationer

Du har ett stort intresse för att arbeta med affärssystem...

och vill arbeta i en bred roll med många kontaktytor. Då vi har möjlighet att forma rollen utifrån person, välkomnar vi både sökanden som har erfarenhet av implementations- och uppgraderingsprojekt på kundsidan sedan innan och självklart också från leverantörssidan, men också dig som söker ditt första jobb inom området. Det viktiga är att du har en förståelse för ett företags verksamhetsprocesser - och att du är intresserad av att arbeta med systemlösningar och verksamhet ur ett tekniskt perspektiv!

Detta krävs för rollen:

 • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis systemvetenskap, ekonomi eller med affärssystem-inriktning

 • Grundläggande förståelse för IT-struktur i form av servrar, kommunikation och operativsystem utan att behöva vara expert inom dessa områden

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet från implementations- eller uppgraderingsprojekt i allmänhet, och från detaljhandeln i synnerhet. Har du dessutom erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 Business Central/Microsoft Dynamics NAV är det ett stort plus!

Som person tror vi att du...

är driven, flexibel och har en mycket god lösningsförmåga. Du har ett kreativt tankesätt och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. Vi tror att du är social och är nyfiken på att lära dig nya saker. Samtidigt som du är självgående så är det viktigt att kunna be om hjälp och ha en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som kan utmana sig själv och andra, och även vågar göra fel.

Hos oss kommer du till…

en spännande roll där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor. Vi är ett familjärt gäng som har kul tillsammans och trivs i varandras sällskap. Vi tror på ”högt i tak” och att arbeta lösningsfokuserat tillsammans. Vi är en platt organisation där alla, oavsett var man är i organisationen, hjälps åt.

Idag arbetar det ca 40 personer i bolaget med en omsättning på runt 60 miljoner. Vi har vårt huvudkontor vid Norrtull i Stockholm men är rikstäckande både i Sverige och Norge och följer våra kunder över landets gränser.

Bedege AB

är ett komplett IT-bolag. Vi säljer, implementerar och förvaltar affärs- och detaljhandelssystem och har traditionellt haft en vertikal inriktning på detaljhandel och restaurangbranschen. Anledningen är helt enkelt att det var inom detaljhandeln vi började för många år sedan. Idag är samtliga våra kunder inom detaljhandeln. Samtidigt som vi idag kan skryta med, såväl svenska som utländska, kända varumärken.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.bedege.se

Om detta låter som en spännande tjänst för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och om du önskar ditt personliga brev. Sista ansökningsdag är 18 augusti. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Under semesterperioden kan återkoppling från oss ta längre tid än vanligt, och du kan redan nu räkna med att om du går vidare till en intervju hos Bedege kommer detta att ske som tidigast i början av Augusti.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Linnea Neldemo – linnea.neldemo@roirekrytering.se

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-06-02
 • Västerås
Publicerad: 2024-07-04
 • Umeå