Snabbfakta

    • Gävle

Ansök senast: 2024-08-23

Virkesköpare till vårt köpdistrikt i Bergslagen

Publicerad 2024-06-24

Vi söker nu två virkesköpare till Billeruds skogsavdelning i Bergslagen, en virkesköpare med placering i Sala och en vikresköpare med placering Djurås. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältköpsverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare, verksamheten är inne i en expansionsfas. Vi erbjuder även ett högintressant förmånspaket.

Vi söker just nu en virkesköpare till vårt team i Västmanland och södra Dalarna. Vi erbjuder dig en flexibel roll i skog och natur.

Har du ett stort intresse för skog och affärer och vill vara med och utveckla verksamheten? Då är detta något för dig.

Som Virkesköpare hos oss blir du en nyckelspelare i att säkra vår råvaruförsörjning genom att bygga långsiktiga relationer med privata skogsägare. Som Virkesköpare på Billerud är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att etablera långsiktiga och goda affärsrelationer samt förvalta och vårda befintliga relationer med skogsägare för att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke.

Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt som rör skogsägandet såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt skogsbruksplaner. En framgångsfaktor är att du din till din hjälp har ett gediget team med hög kompetens inom skogsbranschen där vi tillsammans stöttar och hjälper varandra för bästa möjliga lösningar för våra kunder.

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Med din skogliga kunskap, förvärvad genom flerårig erfarenhet och/eller utbildning, kommer du att vara en nyckelspelare i att säkra vår råvaruförsörjning. Meriterande är tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom arbetsområdet.

Du blir en del av vårt team får du möjlighet att arbeta självständigt, med friheten att planera dina dagar och resor inom köpdistriktet – körkort är ett krav och möjlighet till tjänstebil finns.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en stark affärsförståelse och ett brinnande intresse för skogsbruk. Du bör vara en person som trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som värdesätter samarbete och delar vår vision om hållbarhet och säkerhet. Din förmåga att vårda befintliga relationer och skapa nya är avgörande för vår framgång.

Vi värdesätter din förmåga att bygga relationer och ditt engagemang för att lära och växa tillsammans med oss. Du är den som med ett lyhört och nyfiket sinne skapar långsiktiga band med våra leverantörer och kollegor.

Bli en del av en framåtsträvande organisation där vi sätter kunden i fokus, vågar prova nytt, driver förändring och värnar om varandra. 

Skicka in din ansökan idag och ta det första steget mot en spännande framtid hos oss!

Kontakt

Nyfiken att höra mera om tjänsten? Vänligen kontakta rekryterande chef och disktriktchef Viktor Sörling , viktor.sorling@billerud.com

Liknande jobb:

  • Lund
  • Heltid
Publicerad: 2024-05-27
  • Uddevalla
Publicerad: 2024-06-23
  • Uddevalla