Snabbfakta

    • Värmdö
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-05-31

Vill du arbeta med IT-infrastruktur på Värmdö kommun? Se hit!

Publicerad 2024-04-01

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är öppen för nya utmaningar som produktspecialist till Värmdö Kommun.

Som produktspecialist kommer du fungera som second line support och ansvara för planering, underhåll och övervakning av den kommunala IT-infrastrukturen. Din insats kommer vara avgörande för att säkerställa att kommunens IT-system fungerar smidigt och säkert.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera nya lokaler och hantera flytt av verksamheter i samarbete med interna avdelningar, fastighetsägare och entreprenörer. Du kommer även ansvara för avancerad felsökning, underhåll och övervakning av IT-infrastrukturen inklusive nätverk, switchar, routrar och andra system. Dessutom kommer du att vara involverad i implementering, konfigurering och underhåll av olika system.

Uppdraget är med start omgående till och med sista augusti med god chans till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom IT eller motsvarande samt minst 3 års yrkeserfarenhet som kommunikationstekniker/IT-arkitekt eller liknande arbete. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet av nätverk, TCP/IP, LAN, WAN, switchteknik och routingteknik. Erfarenhet av vanliga verktyg för drift, övervakning och underhåll såsom Configuration Manager (SCCM). Du bör även ha djupa kunskaper inom IT-säkerhetsarbete och förstå vikten av informationssäkerhet. Meriterande om du arbetat inom kommunal verksamhet.

Som person ser vi gärna att du är socialt trygg och har lätt för att samarbeta. Om du tror du passar för rollen som produktspecialist på Värmdö kommun, tveka inte att söka!

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Moa Arnqvist via mejl: moa.arnqvist@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Liknande jobb: