Snabbfakta

    • Gävle
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-09-02

Underhållsplanerare

Publicerad 2024-07-04

Om företaget
Vi söker nu en engagerad underhållsplanerare till vårt härliga team. Ditt uppdrag innebär att planera, bereda och utveckla det mekaniska underhållet hos oss. Vi tror att du har erfarenhet från någon likande roll sedan tidigare och du är väl bekant med tillverkningsindustrin. Du ser det som en självklarhet att alltid utveckla och förbättra arbetssättet kring hur vi jobbar med underhållsplanering, för att långsiktigt säkra driften i vår produktion. Visst låter det som en spännande roll! Då kanske det är dig vi söker?

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 48 000 anställda på mer än 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 12,8 miljarder Euro 2022. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. I Gävle tillverkar vi wellpapp i våra lokaler på Brynäs. Vi är ett härligt team på ca 125 medarbetare som nu söker en ny kollega.

Vi är ett bolag som är fast beslutna om att göra skillnad för en grönare och blåare planet. För oss innebär det att göra de rätta valen för vår personal, våra lokalsamhällen och vår miljö, genom produkter och processer som gör verklig skillnad för våra kunder och över hela vår värdekedja. Sann hållbarhet sträcker sig hela vägen: från inköp och samarbete med våra leverantörer, till produktion och produktleverans till våra kunder.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållsplanerare ansvarar du för att planera, bereda och utveckla det mekaniska underhållet för att säkra driften i vår produktion. Du jobbar nära vår andra underhållsplanerare som ansvarar för de el relaterade underhållsjobben samt att du har tät dialog med både produktionen och våra mekaniker.

Du kommer ha en viktig roll både i det vi gör dagligen, samt när det kommer till att planera långsiktigt för våra egna duktiga underhållsmekaniker. Vi jobbar även med externa konsulter som du kommer ha dialog med både i vardagen och inför planeringen av våra större driftsstopp. Vi är ett familjärt gäng som trivs att jobba tillsammans över gränserna i vår verksamhet för att ständigt utveckla och leverera våra välrenommerade produkter.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från någon likande roll och du är väl bekant med tillverkningsindustrin sedan tidigare. Du har ett högt driv, är självgående och van vid att arbeta strukturerat. Du gillar att jobba nära och samarbeta med produktionen och du ser det som en självklarhet att både bygga och upprätthålla relationerna med våra mekaniker och våra externa samarbetspartners.

Det kännas naturligt för dig att se nya lösningar och förbättringar för att utveckla våra rutiner och arbetssätt i hela underhållsprocessen. Du har god datorvana och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Smurfit Kappa Sverige AB med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 11 augusti. Vid frågor kring tjänsten kontakta chefsrekryterare Elin Broqvist 073-351 27 47. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

  • Göteborg
  • Deltid
Publicerad: 2024-06-28
  • Karlsborg