Snabbfakta

    • Västerås
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-04-01

Vi söker projektledare till ett stort internationellt bolag

Publicerad 2024-02-01

Om tjänsten
Vi söker nu erfarna och engagerade projektledare för att leda spännande projekt inom robotik. Detta är ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på Poolia men kommer att arbeta ute hos kunden, som är ett stort och välkänt internationellt bolag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att vara en del av ett team som ansvarar för kontinuerliga förbättringar av befintliga robotiska system. Ansvaret innefattar samordning och genomförande av produktförbättringar och undersökningar som härstammar från kundens kvalitetsklagomål, produktionsproblem och leverantörsbedömningar.

Du kommer att leda globala och tvärfunktionella team samt samarbeta med leverantörer, produktledning och ytterligare interna och externa intressenter.

Din tidiga uppföljning och rapportering av framsteg är avgörande, liksom din intressehantering i en komplex organisation med flera involverade parter. Du kommer att behöva navigera i organisationen och bygga upp ett starkt nätverk med olika parter.

I denna position kommer du att utveckla systemkunskap om robotprodukter samtidigt som du arbetar med att lösa verkliga problem för våra kunder. Du kommer att inneha en nyckelposition med mycket goda utvecklingsmöjligheter.


Vem är du?
För att vara aktuell för rollen så behöver du som söker uppfylla följande kompetenskrav:
- 2–3 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom tekniskt sammanhang
- ingenjörsbakgrund med en masterexamen i maskinteknik, elektroteknik eller motsvarande
- flytande i skrift och tal på engelska är ett krav, svenska är en fördel
Erfarenhet av RCA-processer och verktyg samt L6S betraktas som meriterande.

Som person är du strukturerad, analytisk och har en leveransinriktad inställning. Du har goda kommunikationsfärdigheter och förmågan att kommunicera samt hantera intressenter i en global kontext. Vidare är du kvalitetsmedveten, strävar efter att göra ständiga förbättringar och är nyfiken på att lära dig nya saker.

Slutligen har du har en positiv inställning och en förmåga att inspirera andra.

Stämmer detta in på dig? Är du redo att ta dig an nya utmaningar och leda spännande projekt? Välkommen med din ansökan via länken i annonsen! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-24
  • Västra Frölunda
  • Skellefteå