Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-03-31

Systemspecialist till Tiohundra

Publicerad 2024-01-31

Är det dags för en ny utmaning? Trivs du med att vara spindeln i nätet samt har en god kunskap inom Windows server och Active Directory? Tiohundra söker nu en ny kollega till IT-teamet för rollen systemspecialist och som vill jobba i en nytänkande organisation inom vården. Ta chansen att bli en del av ett drivet team och samtidigt få arbeta för en bättre sjukvård!

Om tjänsten
Tiohundra söker en erfaren och kunnig systemspecialist för att ansluta sig till teamet inom en outsourcad IT-miljö. Hos Tiohundra erbjuds du en spännande möjlighet att arbeta med varierande och utvecklande uppgifter där du dagligen arbetar med förbättringar inom verksamheten. Du kommer att ha möjlighet att samarbeta med leverantörer och säkerställa en smidig och säker IT-drift. Enheten består idag av 17 drivna medarbetare som arbetar med bolagsövergripande verksamhetsstöd.

Tjänsten är på heltid med placering i Norrtälje men med hela Norrtälje kommun som sin arbetsplats. Tiohundra utövar moderna arbetssätt med flexibla arbetstider och god möjlighet till distansarbete. Den här tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en godkänd säkerhetsprövning är därmed en förutsättning för tjänsten. Du delar Tiohundras värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför verksamheten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara att:
- Arbeta med Windows server, Active Directory, applikationer och koordinering
- Ha ett tätt samarbete med supporten och hantera tyngre ärenden
- Hantera beställningar gentemot leverantörer
- Samarbeta med leverantören för att säkerställa att beställningar levereras i enlighet med avtalade tidsramar och kravspecifikationer.
- Delta i IT-projekt som tekniskt stöd

Vem är du?
Som person är du engagerad och driven samtidigt som du kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du är
handlingskraftig och lösningsorienterad samt har ett strategiskt tänk och en god analysförmåga.
Att arbeta både självständigt samt i projekt med ditt team faller dig naturligt. Du anpassar dig snabbt och flexibelt efter nya förutsättningar, då arbetet innehåller omväxlande arbetsuppgifter med stor variation i både tempo och omfattning. Att arbeta mot deadlines är något som du är van vid.

Rollen innebär omfattande kontakter, vilket ställer höga krav på att du är professionell och tillmötesgående i ditt bemötande samt att du har lätt för att skapa goda relationer. Du är lojal och bidrar till god stämning i gruppen, uppskattar att jobba nära i team och har god samarbetsförmåga.

Vidare så har du:
- 3-5 års erfarenhet från en liknande roll
- Erfarenhet av att hantera beställningar gentemot leverantörer och upprätthålla en effektiv leveranskedja
- God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med både interna team och externa leverantörer
- Analytiska färdigheter för att utvärdera befintliga lösningar och föreslå förbättringar.
- Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ i en snabbrörlig IT-miljö
Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Det är även meriterande om du har en relevant utbildning och/eller certifieringar.

Om verksamheten
Vårdbolaget Tiohundra ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Region Stockholm och Norrtälje kommun. Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Läs gärna mer på www.tiohundra.se.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.


Tjänsten är tillsvidare och starten planeras så snart som möjligt, med hänsyn till din uppsägningstid. Notera att tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdatumet, så tveka in att skicka in din ansökan redan idag!
Rekryteringen sker i samarbete med Poolia och du är varmt välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson vid funderingar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-12-21
  • Kungsbacka
Publicerad: 2024-01-31
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-01-31
  • Linköping