Snabbfakta

    • Malmö
  • Heltid

Ansök senast: 2024-08-18

Väg och anläggningsarbetare till Väg och anläggning - Malmö

Publicerad 2024-07-05

Är du vår nya kollega inom anläggning?

Väg & anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt!

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där alla arbetar med fokus på säkerhet och produktivitet. Du kommer arbeta i Malmö med omnejd.

Varför Skanska?

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera. Här kan du läsa lite mer kring våra förmåner https://www.skanska.se/om-skanska/jobba-hos-oss/livet-pa-skanska/formaner/

Din profil

Vi söker dig som är anläggare eller har gått liknade yrkesutbildning och gärna har tagit ditt yrkesbevis. Du har har flerårig erfarenhet i rollen och känner dig trygg i din yrkesroll.

Arbetsuppgifterna varierar mellan rörläggning, markarbeten, vägar, VA-arbeten etc. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Du tycker om att bidra till en god stämning i teamet

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning och har lätt för att se möjligheter där andra ser hinder och problem. Du är självgående och har ett driv i att se vad som behöver göras och agerar på det tillsammans med teamet. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett kort personligt brev. Ansök senast den 18 augusti. Vid frågor går det bra att kontakta någon av oss:

  • Tord Rundberg, distriktschef, telefon 010-4482597
  • Georg Espmarker, HR partner, telefon 010-4490449

    Eftersom det är semestertider kan vi dock ha begränsad möjlighet att svara på frågor under vissa veckor. Urval påbörjas i augusti.

    Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

    Liknande jobb:

    • Ludvika
    • Heltid
    Publicerad: 2024-06-27
    • Skärblacka