Snabbfakta

    • Luleå
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-02-23

Väg och anläggningsarbetare - Luleå

Publicerad 2024-01-26

Vi söker nu väg- och anläggningsarbetare för säsongsanställning till våra projekt i Luleå

Vi genomför markexploateringar, grundläggningar, vägar, Va-anläggningar, finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

Vill du vara med i en nyetablerad verksamhet?
Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, vägar, VA-arbeten med mera. Du kommer att arbeta i ett nytt team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi står inför en spännande resa där vi etablerar oss på den lokala marknaden i Luleå och dess omgivning.

Söker du nya utmaningar och större projekt?

Vi letar efter dig som har viss branschvana inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har yrkesbevis inom väg och anläggning.
För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är intresserad av hållbarhet och säkerhet, Du är positiv till din läggning, ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Varför Skanska?
Vill du jobba på ett stabilt företag med spännande projekt och duktiga kollegor? Då tror vi att du kommer känna dig hemma hos oss.
Vi ligger i framkant vad gäller hållbarhet och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Vi har en positiv kultur och ett bra ledarskap som värdesätter balans mellan arbete och fritid.
Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan senast den 23 februari

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV, urval sker löpande. För mer information kontakta Sören Gustafsson tel: 010-448 80 75 el: soren.gustafsson@skanska.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-02-20
  • Hässleholm
Publicerad: 2024-02-16
  • Stockholm
  • Heltid
  • Östersund
  • Heltid