Snabbfakta

    • Malmö
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-10-14

Transportledare Schakt och Transport Region Special - Malmö

Publicerad 2024-09-27

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom Väg och Anläggning. Regionen är specialiserad på grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning och avancerade maskiner.

Vi söker en transportledare som trivs i en omväxlande roll

Som transportledare är du en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften av vår maskinverksamhet. Du planerar maskiner och dess utrustning, vilket innebär att rätt maskin är på plats för kommande moment. Du skapar och syr ihop affären.

Din drivkraft är att våra maskinister trivs och att maskinerna har hög nyttjandegrad, god produktivitet och nöjda kunder. Du är involverad i kontinuerlig utveckling och uppföljning av vår verksamhet.

Det är en omväxlande roll med både administrativa uppgifter och arbete ute i projekten. Du har täta kontakter med kunder, leverantörer och förare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Planera och koordinera användningen av entreprenadmaskiner i verksamheten
  • Säkerställa att maskinerna är i gott skick och att underhåll sker regelbundet
  • Säkerställa att beställd maskin levereras i tid och med rätt utrustning
  • Upprätthålla en hög nivå av ordning och reda i maskinplaneringen
  • Kommunicera med kunder för att säkerställa att deras behov och krav uppfylls
  • Kommunicera med medarbetare och underentreprenörer
  • Hantera förändringar och utmaningar som uppstår under projektets gång
  • Följa upp och rapportera maskinens status och resultat

Är du personen vi söker?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom maskinverksamhet eller liknande roll inom entreprenadbranschen. Du ska ha god kunskap om entreprenadmaskiner och deras användning i bygg- och anläggningsprojekt.

Du har stort intresse för affärer och att effektivisera och utveckla verksamheten såväl som dig själv. Du gillar att leda människor och är delaktig i att skapa nya affärer. Det innebär att du trivs med att ha tät dialog med kunder, kollegor, projekt, leverantörer och förare. Du har en god samarbetsförmåga då uppbyggandet och bibehållandet av ett internt och externt kontaktnät är av stor vikt.

Som transportledare fokuserar du på både planering och ekonomi, två hörnstenar för att nå ett lyckat resultat.

Som person är du självgående, strukturerad och har ett eget driv. Du har social kompetens och gillar att ha flera dialoger parallellt. Då jobbet präglas av många kontakter, såväl interna som externa, måste du kunna anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån behov. Du har förmåga att leda och få personal att trivas. Du förstår vikten av att ge maskinförarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil då du kommer vistas på olika projekt och arbetsplatser. Det är krav på flytande svenska i tal och skrift samt IT-vana, såsom att använda planeringssystem.

Välkommen med din ansökan senast 14 oktober

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men sista ansökningsdag är 14 oktober. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Dahlberg på telefon 070-682 04 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

  • Sundsvall
  • Heltid
  • Örnsköldsvik
  • Heltid
Publicerad: 2024-09-23
  • Umeå