Snabbfakta

    • Luleå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-04-04

Systemutvecklare/ -integratör inom digital transformation

Publicerad 2024-02-04

Vi söker fler som vill vara en del av AFRYs framgångssaga och bidra till en mer tekniskt hållbar framtid.
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett innovativt arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt, där du får stå i frontlinjen av den gröna industriella omställningen, tillsammans med ditt team.

Vill du ingå i ett team av kompetenta medarbetare inom industriell digitalisering hos AFRY Process Industry? Vi expanderar i norra Sverige och behöver nu bli ännu fler! I denna roll ligger fokus på att leverera tekniska IT-lösningar, främst till produktions- och processindustri och med stark koppling till den gröna omställningen som sker i regionen.

Om tjänsten
Vi jobbar i team med blandade kompetenser som löser uppgifter hela vägen från analys, design och utvecklingsfas till test och idrifttagning hos kund. I stora drag handlar det om att lösa kundernas problem med hjälp av många olika tekniker och verktyg, här får du arbeta nära process och produktion på riktigt genom att ha möjligheten att varva kontoret med fält. Detta är rollen för dig som vill nyttja hela din kunskapsportfölj inom såväl IT som industri, samt gruva. Fokus ligger på att leverera tekniska IT-lösningar, till främst produktions- och processindustri och med stark koppling till den gröna omställningen.

Stationering: Luleå eller Piteå

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken, älskar utveckling och problemlösning i kombination med god känsla för kundservice. Här är dina kontaktytor många, både internt med kompetenta kollegor och externt med våra kunder och därför värdesätter vi din samarbets- och kommunikationsförmåga högt. Du har lätt för att stötta och agera konsultativt samt kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, men vi tänker även att du har:

En examen inom relevant tekniskt område, så som dataingenjör, civilingenjör inom datateknik eller teknisk fysik.

Konsulterfarenhet, särskilt meriterande som systemutvecklare

Intresse, erfarenhet och ett tekniskt kunnande av tex; ; C#, .NET, SQL, Oracle, C, C++ m.m.

B-körkort

Skulle du dessutom ha erfarenhet från produktions- och/eller processindustri samt kunskap om Machine Learning-verktyg och algoritmer, dataplattformar som t ex OSIsoft PI eller kommunikationsprotokoll som MQTT så ser vi det som meriterande.

Rollen och uppdragen anpassas efter din kompetens, vi tror starkt på utveckling för våra konsulter.

Om verksamheten
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer lära oss av dig.

På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi kommer att bli ännu bättre, till våren ska vårt nya kontorshus stå klart. Läs gärna vidare på https://afry.com/sv/jobba-i-Lulea

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.


Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-19
  • Linköping
  • Heltid
  • Stockholm
  • Stockholm
  • Heltid