Snabbfakta

    • Boden
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-04-06

Spännande möjlighet som Contract Manager i Boden!

Publicerad 2024-02-06

Vi letar efter en driven och erfaren Interim Contract Manager till vår kund i Boden. Har du erfarenhet av att hantera byggkontrakt, särskilt inom civila byggnadsarbeten? Då kan detta vara den perfekta interimslösningen för dig!

Tjänsten är på heltid och startar så snart som möjligt fram till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande för denna roll, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I denna temporära tjänst kommer du att vara en nyckelperson i ett team som arbetar nära tekniska- och inköpsteam för att säkerställa bästa möjliga resultat i kontraktsförhandlingar och riskhantering.

Din roll sträcker sig över flera dimensioner av kontraktsarbetet, där du inte bara hanterar de kommersiella aspekterna utan även de tekniska och taktiska. Du kommer att behöva se till att helhetsbilden beaktas samtidigt som du tar hänsyn till de olika intressenternas perspektiv.

Som Interim Contract Manager kommer du vara den första att kontakta när det gäller kontraktsfrågor och ansvara för att leda kontraktsprojekt inom ditt ansvarsområde. Dessutom blir du kreativt involverad i att utveckla förhandlingsstrategier för de mest komplexa avtalen.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i denna interimstjänst är det avgörande med följande bakgrund:
- En relevant akademisk bakgrund inom teknik, ekonomi eller juridik.
- Gedigen erfarenhet av både projektledning och kontraktsförvaltning.
- Du bör vara bekväm i att navigera genom utmanande förhandlingssituationer och kunna samarbeta effektivt med kollegor från olika discipliner och kulturer.
- Flytande kunskaper i både skriftlig och talad engelska är ett krav för denna roll.

Om du är en passionerad förhandlare med ett skarpt affärssinne och en förmåga att hantera komplexa tekniska och juridiska frågor, kommer denna interimstjänst att utmana och belöna dig på många nivåer.

Låt inte denna unika chans gå dig förbi – ansök idag och ta ditt nästa karriärsteg som Interim Contract Manager i Boden!

Om verksamheten
Tietoevrys mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro.
Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder.
Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.

About the organisation
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen!

Liknande jobb:

  • Luleå
  • Heltid
Publicerad: 2024-02-20
  • Hässleholm