Snabbfakta

    • Grums

Ansök senast: 2024-03-23

Sommarjobbare Kemikaliemottagare Gruvöns bruk

Publicerad 2024-01-23

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker nu efter en kemikaliemottagare som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2024. Tidsperioden är juni-aug. Arbetstiden är heltid, dagtid. Som kemikaliemottagare beställer och ansvarar du för lossning/lastning av kemikalier vid kemikalieberedningen på avdelningen Massatillverkningen, där flis kokas till pappersmassa. Du kommer arbeta en del självständigt, men också i grupp. Du kommer göra ronderingar enligt schema.

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt arbete med "Safety First" här.

Kvalifikationer

  • Minst godkänd gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
  • Pågående eller avslutad KY/YH mot processindustrin
  • Vi ser gärna att du har behörighet för truck och travers
  • Måste ha fyllt 18 år vid anställningens startdatum

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är social, positiv, analytisk samt logisk, har ett högt säkerhetstänk och en god samarbetsförmåga. Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Barr/NS Niklas Lindberg 0555-414 93

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Annelie Nilsson HR-administratör 0555-41594 eller annelie.nilsson@billerud.com