Snabbfakta

    • Grums

Ansök senast: 2024-04-15

Sommarjobbare Hydraulmekaniker Gruvöns bruk

Publicerad 2024-02-15

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker nu Hydraulmekaniker som vill sommarjobba på sektionen Mek/FU Hydraul under sommaren 2024. Tjänsten pågår mellan juni-augusti. Arbetstiden är heltid, dagtid. 

Som hydraulmekaniker arbetar du tillsammans med ditt team med förebyggande underhåll, felsökning och förbättrande underhållsarbete på brukets samtliga hydraul- och pneumatiksystem. 

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt arbete med "Safety First" här.

Kvalifikationer

  • Godkända gymnasiebetyg gärna med teknisk inriktning
  • Meriterande om du har tidigare erfarenheter från Underhållsarbete inom processindustrin
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
  • Måste ha fyllt 18 år vid anställningsdatum

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är social, positiv, har ett högt säkerhetstänk och en god samarbetsförmåga. Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Sterner Sektionschef Underhåll Mek/FU 0555-41316

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Annelie Nilsson HR-administratör 0555-41594 eller annelie.nilsson@billerud.com

Liknande jobb: