Snabbfakta

    • Grums

Kategorier:

Ansök senast: 2024-04-22

Sommarjobbare Delivery Planner Gruvöns bruk

Publicerad 2024-02-22

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

 

Vi söker sommarjobbare till vår avdelning Supply Chain i rollen som Leveransplanerare.

På Billerud ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet är juni-augusti.

Arbetstid är förlagd till heltid, dagtid helgfria vardagar.

 

Leveransplaneraren planerar, beordrar och säkerställer transporter av färdigvaror. Du ska också följa upp och se till att kunden får sitt gods i tid. I vissa fall ska du förtulla, utfärda transportdokument och kontrollera leverantörsfakturor. I rollen ingår en hel del kontakt med externa leverantörer. Du kommer som leveransplanerare att ha kontakt med produktionsplanerare, Customer Service och utlastningen.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt arbete med "Safety First" här.

Kvalifikationer

Minst 3-årig gymnasieutbildning

Önskvärt är högskole och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Bra datavana och systemförståelse är viktigt

Måste ha fyllt 18 år den dagen sommarjobbet startar

Personliga egenskaper

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Som person är du driven och kommunikativ, med en hög känsla för service. Du är bra på att planera och prioritera i ditt arbete.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Kristin Zetterström chef Leveransplanering, 0555- 417 39

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Annelie Nilsson HR-administratör 0555-41594 eller annelie.nilsson@billerud.com

Liknande jobb: