Snabbfakta

    • Skärblacka

Kategorier:

Ansök senast: 2024-04-08

Sommarjobba som Produktionsplanerare hos Billerud i Skärblacka

Publicerad 2024-02-08

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

 

Vi söker nu två produktionsplanerare som vill jobba hos oss under sommaren 2024. Denna tjänst pågår under juni - augusti och dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid mellan kl. 08.00 – 16.30.

 

Beskrivning av tjänsten

Som produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bekräfta order, planera och följa upp produktionen på en eller flera pappersmaskiner. Produktionsplanering sker i vårt trimplaneringssystem med ansvar för att möta kundens krav enligt bekräftade order med hänsyn taget till trimutnyttjande, lagersituation och omställnings- och leveranskostnader. Arbetet innebär täta kontakter med Produktion, Customer Service Centers, Allocation Managers och Leveransplanerare. Målet för arbetet är att hålla löften till våra kunder med bibehållen produktivitet. För en produktionsplanerare innebär det speciellt fokus på snabba orderbekräftelser, optimalt trimutnyttjande och OTIF (On Time In Full)

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete här

Kvalifikationer

  • Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
  • Pågående eller avslutad högskoleutbildning/KY-utbildning inom logistikområdet, inköp, Supply Chain management, ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • God datavana och systemförståelse 
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar. 

 

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande teamledare Kim Andersson på telefonnummer 076 – 147 16 98 eller på email kim.andersson@billerud.com.

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Cornelia Torstensson på telefonnummer 0722- 208 135 eller på email cornelia.torstensson@billerud.com.

Liknande jobb: