Snabbfakta

    • Skärblacka

Kategorier:

Ansök senast: 2024-04-22

Sommarjobba som Customer service specialist på Billerud i Skärblacka

Publicerad 2024-02-22

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

 

Vi söker nu två Customer service specialister som vill jobba hos oss under sommaren 2024. Denna tjänst pågår under juni – augusti och dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid mellan kl. 08.00 – 16.30.

 

Beskrivning av tjänsten

Som Customer service specialist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara länken mellan våra kunder, Sales Managers, leverans-/ och produktionsplanering och andra interna och externa parter. Dina huvudsakliga uppgifter är att ge våra kunder professionell service och därmed bidra till kundnöjdhet. Som kontaktperson och ansvarig för tilldelade kunder hanterar du kundfrågeställningar, kundorder och fakturor. Du uppdaterar kunderna om orderstatus och eventuella avvikelser.

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete här.

Kvalifikationer

  • Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
  • Pågående eller avslutad högskoleutbildning/KY-utbildning inom logistikområdet, inköp, Supply Chain management, ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • God datavana och systemförståelse 
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i andra språk är meriterande
  • Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar. 

 

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Johansson på telefonnummer 0705 – 745 324 eller på email anders.p.johansson@billerud.com.

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Cornelia Torstensson på telefonnummer 0722- 208 135 eller på email cornelia.torstensson@billerud.com.