Snabbfakta

  • Malmö
  • Helsingborg
  • Kalmar
  • Växjö
  • Jönköping
  • Karlskrona
 • Heltid

Ansök senast: 2024-03-03

Sommarjobb Väg & anläggning Syd – Småland eller Skåne

Publicerad 2023-12-22

Sommarjobb Väg & anläggning Syd – Småland eller Skåne

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – allt från mindre till stora, komplexa projekt.

Är din dröm att i framtiden bygga projekt i världsklass?

På Skanska ser vi studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

Vi på Väg och anläggning Syd kan erbjuda dig som student ett sommarjobb med stimulerande och varierande arbetsuppgifter med härliga och engagerade kollegor inom anläggning. Vi får resursförstärkning under sommaren och du får möjlighet att lära känna branschen och inblick i hur det är att arbeta i ett av våra projekt.

Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende på vilket projekt du har din placering på under sommaren. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att stödja våra yrkesarbetare och arbetsledare med daglig drift av arbetsplatserna. Du kommer bland annat att få arbeta tillsammans med våra anläggare och få inblick i deras vardag. Du kommer bli tilldelad en handledare för i ditt dagliga arbete och lärande.

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola inom bygg och anläggning. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.

För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar.

Att tänka på när du ansöker

Vi söker efter sommarjobbare till våra verksamheter i Malmö, Helsingborg, Kalmar, Växjö, Jönköping samt Karlskrona.

Du kommer få uppe önskad placeringsort när du ansöker. Ange även vilka veckor du önskar att arbeta i ditt personliga brev. Förutom detta ska din ansökning innehålla CV och betygskopior från din senaste eller pågående utbildning.

Sista ansökningsdag är söndagen den 3 mars

Frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen hänvisas till Georg Espmarker HR Business Partner på telefonnummer 010-449 0449.

Varmt välkommen med din ansökan och hoppas vi ses i sommar!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.