Snabbfakta

    • Stockholm
  • Deltid

Ansök senast: 2024-02-25

Sommarjobb Stora Projekt samt Väg och Anläggning – Stockholm

Publicerad 2024-01-15

Vill du vara på plats där det händer? Drivs du av ett nära samarbete ute i produktion med tydliga resultat? Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Stora Projekt samt Väg och Anläggning Stockholm genomför markexploateringar, bygger vägar, broar, järnvägar och VA-anläggningar – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens samhälle.

Några av de projekt där vi är med och skapar framtidens lösningar är landmärket Slussen, tunnelbanan i Nacka, Saltkajen i Värtahamnen, elektrifiering av bussdepåer åt SL och exploateringsområdet Barkarbystaden med förberedelser för både bostäder och kommersiella fastigheter.

Vill du sommarjobba på ett av världens främsta byggföretag? Då har du kommit helt rätt!

På Skanska ser vi er studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

Hos oss har du möjlighet att få ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Vi får resursförstärkning under sommaren och du får möjlighet att lära känna branschen och få inblick i hur det är att arbeta i ett av våra projekt.

Du blir placerad på ett av våra projekt i Stockholmsområdet. Vi har både mindre och större projekt med olika utmaningar som du får ta del av.

Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer bli tilldelad en handledare och stödja våra yrkesarbetare och arbetsledare med daglig drift av arbetsplatserna.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att

  • uppdatera APD planer
  • skapa arbetsberedningar
  • få inblick i projektets miljö och arbetsmiljöuppföljning
  • lära dig om mätteknik
  • arbeta med ritningshantering

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola inom bygg och anläggning. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.

För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar.

Att tänka på när du ansöker

Din ansökan ska innehålla CV och betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod.

Sista ansökningsdag är 25 februari 2024. Vi påbörjar inte urvalet innan dess.

Vi ser fram emot din ansökan!