Snabbfakta

    • Frövi

Ansök senast: 2024-03-08

Sommarjobb Smörjare till Förebyggande Underhåll Frövi bruk, Örebro

Publicerad 2024-01-08

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

 

Vi söker nu efter flera Smörjare till vår avdelning Förebyggande Underhåll som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2024. Sommarjobben pågår mellan vecka 18 som tidigast och vecka 37 som senast efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid under vardagar. Placeringsort är Frövi.

 

Beskrivning av tjänsten

På vår produktionsenhet i Frövi/Rockhammar tillverkar Billerud morgondagens hållbara förpacknings- och vätskekartong. Som Smörjare kommer du få möjlighet att prova på ett varierande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar över hela fabriken och är en viktig resurs för att säkra vårt förebyggande underhåll.

 

Vi lovar arbetsuppgifter som är processnära och utvecklande. Du kommer bli anställd som Mekaniker men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll i form av smörjning och inspektioner. Du är en viktig del i ett team som arbetare tillsammans för att nå uppsatta mål. Ditt arbete är viktigt och meningsfullt, och du får vara med och bidra till en hållbar framtid.

 

Underhållsavdelningens uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen – Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.

 

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete initiativ här.

Kvalifikationer

• Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med inriktning fordonsteknik, underhållsmekanik eller liknande – krav på godkända betyg.
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
• Måste ha fyllt 18 år.
• B-körkort.

 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Smörjare ska du som person vara noggrann och trogen dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare man kan lita på och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är även en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår.

 

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.


Aneta Ostrowska, Gruppchef Förebyggande Underhåll på telefon +46701677665 eller via email aneta.ostrowska@billerud.com

 

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Blomberg, Talent Acquisition Partner på telefonnummer +46722207367 eller på email marcus.blomberg@billerud.com

Liknande jobb:

  • Kristianstad
  • Heltid