Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid

Ansök senast: 2024-03-03

Produktionschef Hus Stockholm Nord - Stockholm

Publicerad 2024-01-29

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder.

Vårt främsta mål framåt kommer att vara bygga en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln kommer att vara att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

Ett av våra kommersiella distrikt med inriktning på ny- och ombyggnation av kontor och utbildningsfastigheter behöver förstärkas med en senior produktionschef. Trivs du i rollen som ledare och triggas av att få ta ett stort ansvar för att ditt företag ska kunna utvecklas i rätt riktning? Då kan jobbet som senior produktionschef hos oss vara utmaningen du letar efter.

Att jobba som produktionschef

Som produktionschef har du störst fokus på ledarskap, projektledning, produktionsplanering och på att leda projekt med säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du skapar förutsättningar för produktionens medarbetare vad gäller trivsel på arbetet, utvecklingsmöjligheter och teamkänsla samt möjlighet att utföra sitt arbete för att nå uppsatta mål. I rollen ingår även att skapa rutiner för kontinuerlig identifiering, bedömning och uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrisker. Skapa och underhålla långsiktiga relationer med kund och beställare. Ansvara för kommunikation och information inom projekt och även ansvara för dokumenthantering på arbetsplatsen och digitalt arbetssätt. Du deltar aktivt i arbetet med det byggtekniska och produktionsmetoder/processer samt arbetet med ekonomisk avstämning, uppföljning och prognoser i projektet.

Den vi söker

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med ledarskap, projektledning och produktionsstyrning. Du har en naturlig fallenhet för att strukturera ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt.

För den här rollen behöver du:

  • Eftergymnasial utbildning i bygg och anläggning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet
  • Minst fem års erfarenhet som ansvarig för byggproduktion
  • Erfarenhet av att leda byggproduktion i projekt >500 Mkr
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i MS Office samt något större affärssystem och tidplaneringsprogram
  • Meriterande om du har erfarenhet av ombyggnadsprojekt och/eller kulturklassade ombyggnadsprojekt
  • Meriterande om du har erfarenhet av byggnation av utbildningslokaler

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Sundqvist på telefonnummer 010 448 38 12 eller via e-post henrik.sundqvist@skanska.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.