Snabbfakta

    • Sverige

Kategorier:

Ansök senast: 2024-05-26

Revisionsledare – Vård & omsorg (underleverantör/ konsult) till Intertek

Publicerad 2024-03-27

Har du erfarenhet inom vård och omsorg? Arbetar eller har du arbetat som läkare, sjuksköterska eller undersköterska och är intresserad av att arbeta som revisionsledare? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Rollen som revisionsledare

Rollen omfattar revisioner hos våra kunder inom olika områden du har erfarenhet inom. Det är ett varierat arbete med en del resor, där kunderna finns runt om i Sverige och Skandinavien men även i andra delar av världen. Vi söker underleverantörer/konsulter inom exempelvis ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45000.

Revisorer kvalificeras för standarder och specifika branschkoder baserat på erfarenhet, utbildning och intresseområden – saknar du en formell revisionsledarutbildning idag så hjälper vi dig enligt överenskommelse.

Ansvarsområden för dig som revisionsledare omfattar revisioner, rapportering samt uppföljning av de förbättringsområden som har definierats under revisionerna. Då våra kunder finns runt om i Sverige och Skandinavien, så är vi flexibla gällande din placeringsort. Med andra ord har du som revisor hos oss stort inflytande över hur din arbetstid disponeras och hur mycket uppdrag du är intresserad av.

Som underleverantör/konsult har du sedan tidigare ett konsultbolag eller startar upp ett, för att sedan erhålla uppdrag från Intertek.


Vi erbjuder:

  • En internationell miljö
  • Möjlighet att påverka omfattning av uppdrag
  • Ett inkluderande team
  • Kvalificering inom de olika standarderna


Vem söker vi?

  • Du har akademisk utbildning inom relevant område
  • Du har kännedom alt. intresse kring certifieringar, processer, ledningssystem
  • Har arbetat inom vård och omsorg ex; läkare, sjuksköterska eller undersköterska etc.
  • Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • Innehar körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, pragmatisk, kreativ och lyhörd. Du är utåtriktad och kommunikativ samtidigt som du är van vid självständigt arbete. En god portion initiativförmåga är nödvändig för att klara rollen på ett bra sätt. Vidare har du framgångsrikt drivit och slutfört projekt där din förmåga att tänka övergripande prövats. Du kan skapa och bibehålla affärsrelationer samt har en stark professionell integritet.


Om Intertek

Med fler än 43 000 medarbetare världen över är vi är ett av de största företagen i vår bransch. I vårt dagliga arbete hjälper vi företag världen över att se till att deras produkter är säkra att använda och möter kunders och myndigheters krav på kvalitet och prestanda. Det gör vi genom att revidera deras processer, certifiera deras ledningssystem, granska deras leverantörer, prova, analysera och certifiera deras produkter, inspektera deras tillverkningsanläggningar och skeppningar och arbeta med rådgivning inom regulatoriska frågor, kemikalier och hållbarhet.

Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality and safety to life!


Har vi fångat ditt intresse?

Välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet av ansökningar sker löpande och vi uppmanar dig därför att skicka ditt CV så snart som möjligt. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mail utan ansökan görs via länken.

Eventuella frågor besvaras av Jesper Nyman, Auditor Manager, jesper.nyman@intertek.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-04-23
  • Norrköping
  • Heltid
  • Stockholm