Intertek

Lediga jobb Intertek


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Intertek du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Intertek. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Intertek du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

OM OSS

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till Intertek för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor.

Intertek gör mer än att prova, inspektera och certifiera produkter och processer: vi hjälper våra kunder att sova gott om nätterna. Varje dag levererar våra kunniga medarbetare innovativa tjänster inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och globalt marknadstillträde till kunder runt om i världen.

Vi tar ett helhetsgrepp om våra kunders behov och stöttar dem genom hela värdekedjan: FoU, råvaruförsörjning, komponentleverantörer, tillverkning, logistik, distribution, försäljning och kundhantering. 

Med över 46 000 medarbetare och 1000 laboratorier och kontor i över 100 länder är Intertek en av de största aktörerna i branschen. Vi levererar kvalitetssäkring dygnet runt, sju dagar i veckan, alltid med kunden i fokus.

Hitta lediga jobb hos Intertek här på Ingenjörsjobb.se

Fler jobb från Intertek

Publicerad: 2021-12-02
  • Stockholm - Kista
Publicerad: 2021-10-22
  • Stockholm - Kista
Publicerad: 2021-09-20
  • Stockholm - Kista