Snabbfakta

    • Sverige

Kategorier:

Ansök senast: 2024-10-27

Revisionsledare Skog - FSC & PEFC

Publicerad 2024-08-28

Rollen som revisionsledare

Rollen som revisionsledare innebär att du genomför revisioner hos våra kunder i olika verksamheter och branscher. Det är ett omväxlande arbete med mycket resor, där kunderna finns runt om i Sverige och Skandinavien men även i andra delar av världen. Just nu söker en revisor för anställning inom FSC och PEFC där dina ansvarsområden kommer att omfatta revisioner, rapportering samt uppföljning av de förbättringsområden som har definierats under revisionerna.

Är du inte kvalificerad revisor idag så kvalificeras du för standarder och specifika branschkoder baserat på erfarenhet, utbildning och intresseområden.

Vi tillämpar hemmakontor eftersom vi har kunder runt om i Sverige, så vi är flexibla gällande din placeringsort. Med andra ord har du som revisor hos oss stort inflytande över hur din arbetstid disponeras och hur mycket uppdrag du är intresserad av.

    Vi erbjuder

    Intertek är en arbetsplats som tillämpar kollektivavtal, förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag, samt föräldraledighetstillägg. Vi tillämpar flextid och värnar om ett gott arbetsklimat och engagerade medarbetare. Arbetet innebär erbjudande om förmånsbil. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


    Vem söker vi?

    • Du har akademisk utbildning och flera års arbetslivserfarenhet inom relevant område
    • Du har kännedom kring certifieringar, processer och ledningssystem
    • Har arbetat med revisioner, interna eller externa, i tidigare roller
    • Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
    • Innehar körkort
    • Meriterande är om du genomfört en revisionsledarutbildning inom ISO9001 eller liknande

    Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, pragmatisk, kreativ och lyhörd. Du har en god portion initiativförmåga där du tidigare drivit och slutfört projekt, och är van vid självständigt arbete. Du kan skapa och bibehålla affärsrelationer samt har en stark professionell integritet.

    Om Intertek

    Med fler än 46 000 medarbetare världen över är vi är ett av de största företagen i vår bransch. I vårt dagliga arbete hjälper vi företag världen över att se till att deras produkter är säkra att använda och möter kunders och myndigheters krav på kvalitet och prestanda. Det gör vi genom att revidera deras processer, certifiera deras ledningssystem, granska deras leverantörer, prova, analysera och certifiera deras produkter, inspektera deras tillverkningsanläggningar och skeppningar och arbeta med rådgivning inom regulatoriska frågor, kemikalier och hållbarhet.

    Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality and safety to life!


    Har vi fångat ditt intresse?
    Välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet av ansökningar sker löpande och vi uppmanar dig därför att skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart du har möjlighet. 

    Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare: Alexandra Strand Hägglund, alexandra.strand.hagglund@intertek.com

    Vi ser fram emot att höra från dig!

    Liknande jobb:

    Publicerad: 2024-08-21
    • Sundsvall
    • Heltid
    Publicerad: 2024-09-11
    • Sandviken
    • Heltid
    Publicerad: 2024-08-26
    • Sundsvall
    • Heltid