Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-08-11

Projektledare inom produktutveckling

Publicerad 2024-07-04

Infotiv hjälper företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocessen. Vi erbjuder konsulttjänster och teknologi så att produkter och människor utvecklas snabbare. Vi utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.

Infotiv Project & Development är ett affärsområde inom Infotiv som erbjuder kvalificerade tjänster inom kvalitets- och projektledning. Vi är i dag ett kompetent gäng av drivna medarbetare som med stort engagemang leder, stöttar, organiserar, koordinerar projekt hos våra kunder inom främst Automotive, Energy och IT. En stark efterfråga på våra tjänster gör att vi nu välkomnar fler att bli en del av vårt vinnande team.

R&D-profil med vinnande personlighet sökes

Vi söker dig som har ingenjörsbakgrund och som idag jobbar med ”technical lead” inom utvecklingsorganisationen och som ser nästa steg vara Projektledare / Project Manager /Scrum Master. Vi gillar alla typer av personligheter och strävar efter att vara en levande organisation där vi tar tillvara på våra medarbetares styrkor på ett sätt som gynnar både individen, kunden och företaget. Vi gillar personer som berikar sin omgivning med kompetenta leveranser men även de som gör det där lilla extra som får Infotivs varumärke att stärkas både internt och hos våra kunder. 

Hoppas att du känner igen dig i följande

  • Högskole-/universitetsutbildning. Alternativ skaffat motsvarande erfarenhet genom kvalificerade uppdrag i arbetslivet.
  • Bakgrund som Project Manager /Scrum Master eller annan typ av ledande roll i produktutvecklingsorganisationen
  • Mycket goda teoretiska kunskaper inom projektledning - gärna certifiering inom Scrum/SAFe, IPMA eller PMI
  • Meriterande om du har erfarenhet från branscher som fordon, energi, bygg eller IT
  • Flexibel, driven och engagerad
  • Kommunikativ in din relation med kollegor och andra intressenter
  • Analytisk, kundorienterad och affärsmässig
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Mer om Infotiv

Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär, vilket gör att din närmaste chef har stora möjligheter att själv bestämma. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare. 

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder bra lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet. 

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. 

Låter detta intressant, tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Även du som idag jobbar som underkonsult är välkommen att ta kontakt.

Vi reserverar oss för att återkoppling kan dröja längre än vanligt på grund av semestertider.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

 

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-06-17
  • Västerås
  • Gävle
Publicerad: 2024-06-28
  • Oskarshamn
  • Heltid