Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-08-11

Projektkoordinator inom Kärnkraft

Publicerad 2024-07-04

Infotiv hjälper företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocessen. Vi erbjuder konsulttjänster och teknologi så att produkter och människor utvecklas snabbare. Vi utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.

Infotiv Project & Development är ett affärsområde inom Infotiv som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom kvalitets- och projektledning. Vi är i dag ett erfaret team av drivna medarbetare som med stort engagemang leder, stöttar, organiserar, koordinerar projekt hos våra kunder inom främst Automotive, Energy och IT.

En stark efterfråga inom kärnkraft gör nu att vi nu söker en junior medarbetare som vill jobba med projektkoordinering hos en av våra kunder i energibranschen.

Om dig

Vi söker dig som har förmågan att kombinera din ingenjörsbakgrund med ett stort driv och intresse för ledarskap. Du har troligtvis jobbat några år med liknande uppgifter och ser projektkoordinering som ett steg på vägen till att i framtiden få jobba med projektledning.

På Infotiv gillar alla typer av personligheter och strävar efter att vara en levande organisation där vi tar vara på våra medarbetares styrkor på ett sätt som gynnar både individen, kunden och företaget. Vi gillar personer som berikar sin omgivning med kompetenta leveranser men även gör det där lilla extra som får Infotivs varumärke att stärkas både internt och hos våra kunder. 

För att lyckas så behöver du ha god förmåga att koordinera, kommunicera och samordna uppgifter och stötta medarbetare. Med rätt personlighet finns det stora möjligheter att själv påverka arbetsuppgifter och snabbt få bredare och mer omfattande roller.

Dina kompetenser

  • God förmåga att strukturera och koordinera
  • Civil- eller högskoleingenjör
  • Goda teoretiska kunskaper inom projektledning
  • Erfarenhet av planering i Primavera P6 är meriterande
  • Svenskt medborgarskap är ett krav för denna tjänst

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Stötta projektledaren i framdriften av projekt
  • Löpande kommunicera med projektteamet och berörda intressenter
  • Följa upp projektet med avseende på ekonomi och tidplan

Du bör vara en sann lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du har bra förmåga att organisera och kan hantera flera projekt parallellt.

Mer om Infotiv

Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär, vilket gör att din närmaste chef har stora möjligheter att själv bestämma. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare. 

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder bra lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet. 

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. 

Låter detta intressant, tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi reserverar oss för att återkoppling kan dröja längre än vanligt på grund av semestertider.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

 

 

 

 

 

Liknande jobb:

  • Luleå
  • Heltid
  • Åhus
Publicerad: 2024-07-02
  • Sandviken