Snabbfakta

    • Borås
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-10-31

Projektchef till Väg och Anläggning Väst - Borås

Publicerad 2024-09-27

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Hos oss har du möjlighet att både lära ut och lära av dina kollegor över hela Sverige samt att utvecklas mot nya roller.

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vår organisation präglas av utveckling, engagemang och hög trivsel bland medarbetarna. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu förstärkning till vår produktionsverksamhet.



Att arbeta som projektchef på Skanska

I rollen som projektchef hos oss har du ett övergripande ansvar för att leda, styra och planera med fokus på produktivitet och lönsamhet. Du har ansvar för ekonomistyrning och projektens ekonomiska resultat.

Affären och produktionen är centrala områden i din roll, hela vägen från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av färdigt projekt till kund. Du ansvarar för att projektet styrs mot ekonomiska och produktionsmässiga mål samt våra kunders förväntningar. Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men som ansvarig för projektet lägger du grunden för övriga medarbetare genom att leda, motivera och utveckla ditt team. Som projektchef är du med i distriktets ledningsgrupp och har en aktiv roll i hur distriktet utvecklas framåt.

Skanska är ett värderingsstyrt företag som värnar om att alla medarbetare står bakom och lever efter våra värderingar. Du kan läsa mer om dem här; https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

Vi söker dig

Tjänsten som projektchef passar dig som är affärsdriven, social och engagerad i din yrkesroll. Du motiveras och får energi av att arbeta mot högt uppsatta mål. För att trivas och vara framgångsrik i den här rollen måste du vara inkluderande och trivas med att samarbeta med andra. Du är en förtroendegivande och lyhörd ledare som understödjer en sund kultur.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från ledande roller inom byggbranschen, gärna inom väg och anläggning. Det är meriterade om du har erfarenhet av personalansvar och har gått någon form av ledarutbildning. Din utbildningsbakgrund är sannolikt lägst en byggteknisk högskoleexamen eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Vidare är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal såväl som i skrift, samt har god IT-vana i ditt dagliga arbete. Har du även goda kunskaper i engelska ser vi detta som en merit. Tjänsten innebär resor inom distriktet, så B-körkort är ett krav!

Vi strävar alltid efter att erbjuda samtliga medarbetare fina utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av en stabil verksamhet som präglas av hög trivsel och intressanta projekt. Är du rätt person för jobbet vill vi satsa på dig! Nedan följer några handfasta råd för att du ska trivas, utvecklas och ha en lyckad karriär inom Skanska;

  • Var öppen med dina mål och ambitioner
  • Anta utmaningar och gör ett bra jobb
  • Ta ansvar
  • Ta hjälp
  • Hitta din balans mellan arbete och fritid
  • Ha roligt!

Välkommen med din ansökan idag!

Vi är nyfikna på vem du är och kommer att rekrytera löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka! Du ansöker genom att registrera ditt CV och övriga ansökningshandlingar senast den 31 oktober. För frågor kontakta distriktschef Jan Leinonen, tel 010-449 10 41 eller Christer Fransson, tel 010-4491844.

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

  • Karlstad
  • Heltid
Publicerad: 2024-08-30
  • Örebro
  • Heltid